Gyulán nyert a Kecskeméti Spartacus

Vissza a címlapra
Gyulán nyert a Kecskeméti Spartacus

A hétvégén a 4. fordulóra került sor a férfi asztalitenisz NB-2-ben. A Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér Gyulán gyűjtötte be a 3 pontot a győzelemért.

Férfi NB-2. Dél - Keleti csoport csapatbajnoki mérkőzés.

4. forduló: Gyulai Asztalitenisz Klub - Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér 6/12

2021.10.03. Gyula, Béke srt.49. 11 óra

Győztesek, Kspari: Pávics Péter 4/4, Jádi Dominik 4/4, Polónyi Nóra 4/3, Gyetvai Ákos 4/0, Pávics - Polónyi 1/1, Gyetvai - Jádi 1/0

Újszászi Gyulai AK. : Dr. Várady Zsolt 4/2, Styr György 4/1, Sarkadi Árpád 4/1, Dihel Mihály 4/1, Star-Sarkadi 1/1, Dr. Váradi- Dihel 1/0.

A 4. fordulóban Gyulán álltak asztalhoz versenyzőink. Gyulaiak ellen már évek óta játszunk szoros mérkőzéseket. Pávics Péter ismét nagyon jó napot fogott ki az asztalnál. Minden mérkőzését szett veszteség nélkül hozta. Jádi Dominik két döntő szettet nyert meg és így ő is veretlen maradt. Polónyi Nóra nemrég tért haza Belgrádból a serdülő Nemzetközi versenyről. Gyulán is folytatta a jó szereplést. Az ellenfélnél védekező stílusban játszó Dr. Várady ellen nem találta az ellenszert így ott szorosan alul maradt. Gyetvai Ákos az első egyéni mérkőzésén még döntő szettben maradt alul, de a folytatásban nem sikerült még megszorítani se ellenfeleit. A párosban döntő szettben maradtak alul Jádi és Gyetvai, míg a másik asztalnál Pávics és Polónyi magabiztosan nyert.

Fodor Miklós edző: Gyulai csapat számunkra nagyon kellemetlen, hiszen a versenyzőik különféle borításokkal játszanak. A mi fiataljainknak fontos ilyen típusú versenyzők ellen a rutin szerzés. Örömteli hogy csapatunk eddig izgalmas mérkőzéseket játszva minden mérkőzést megnyert.

A folytatás az ATSK Szeged csapat ellen lesz hazai pályán. A mérkőzés időpontja Kecskemét, Széchenyi sétány 11. 10 órai kezdéssel.