Galamb Csaba ismét fölényes győzelemmel nyert

Vissza a címlapra
Galamb Csaba ismét fölényes győzelemmel nyert

Galamb Csaba, a Kecskeméti Atlétikai és Rögbi Club hosszútávfutója a 25. K&H félmaratoni távján indult. Ennek kapcsán kérdeztük meg, hogy milyen volt számára ez a verseny:

- A pálya számomra nem volt szokványos. A Hungexpo-ról indult a mezőny, és a kőbányai oldalon futottunk 3 kört (egy kör 7,03 km volt), a több fordítóval tarkított pályán hol aszfalton, hol füves vagy éppen homokos részeken jó pár emelkedővel. A körözés közben, 10 km után a többi futóra is figyelnem kellett, merre kerüljem őket, hogyan haladjak minél gyorsabban előre. Ez a folyamatos figyelem le is merített, a délelőtti forróság mellett. A futóidőm végül 1:13:07 lett. Nehéz futás volt, de jó volt elindulni, és elsőként átszakítani a célszalagot egy kemény edzős hét után. Köszönöm a szponzoraimnak, az egyesületemnek a támogatást, valamint Németh Gyula edzőmnek a munkáját! Óriási motivációt ad az is, hogy idén az országban eddig az enyém a legjobb idő a félmaratoni távon.

Arról is megkérdeztük Csabát, hol találkozhatunk vele legközelebb:

- Menedzserem, Boronkay Péter egy váltót szervezett a dunaújvárosi Aquarius Triatlon féltávú versenyre. Ahol a Bácsvíz KVSC úszójával, Fekete Miklóssal, és a Kecskeméti Első Sor kerékpárosával, Juhos Gergellyel alkotunk majd egy csapatot. Elég ütős csapat, szóval bízom benne, hogy a tavalyi évhez hasonlóan sikerül ismét győznünk Dunaújvárosban - mondta Kecskemét kiváló atlétája.