Ez a harc lesz a végső: A KTE-automatika.hu megvívja az utolsó nagy csatát

Vissza a címlapra
Ez a harc lesz a végső: A KTE-automatika.hu megvívja az utolsó nagy csatát

A 2017/2018-as bajnokság utolsó tétmérkőzésére készül a KTE-automatika.hu férfi kézilabdacsapata. Ocsovai Zsolt tanítványai Nyíregyházára utaznak - a női röplabda magyar bajnoki címmérkőzés negyedik felvonása miatt a tervezettnél egy nappal korábban, csütörtökön - a Continental Arénába.

A 19 óra 30 perckor kezdődő összecsapás tétje jelentős: amennyiben nyer a Kecskemét, úgy a bajnokságban biztosan a negyedik helyen végez. Ha a hazai alakulat szerzi meg a két pontot, úgy a Nyíregyháza végez előrébb, hiszen most mindkét alakulatnak 29 pontja van. Úgy alakult, hogy e két gárda csütörtökön, az összes többi csapat - az eredmény ismeretében - szombaton lép pályára, így a tabella még szombaton is változhat, de bízunk benne, hogy a KTE megszerzi az áhított negyedik helyet. Persze nem lesz könnyű, hiszen a nyírségiek rendre a tabella első harmadában vadászták a pontokat, ráadásul az őszi fordulóban a Messzi István sportcsarnokban négy góllal (26-30) legyőzték a hírös városiakat. Egy biztos, mindkét csapat a lehető legnagyobb elszántsággal készül a rangadóra.

Ocsovai Zsolt, a KTE-automatika.hu vezetőedzője így értékelt a mérkőzést megelőzően:

- Az utolsó pillanatban változott meg az utolsó meccsünk időpontja. Igyekszünk ettől függetleníteni magunkat, ugyanabban a ritmusban készülünk, mint mindig. A találkozó tétje óriási, aki megnyeri a meccset, az végez a 4. helyen a bajnokságban. Mondanom sem kell, mi szeretnénk elcsípni ezt a pozíciót. És ha csütörtök este is megtartjuk eddigi formánkat, akkor ez sikerülni fog. Szeretnénk szépen búcsúzni - egy rövid időre - szurkolóinktól. Megérdemlik, mert egész évben kitartottak mellettünk, buzdítottak minket és velünk voltak szívvel-lélekkel. Hálásak vagyunk érte!