Elismerést vehetett át a Hit és Sport Alapítvány munkatársa Telkiben

Vissza a címlapra
Elismerést vehetett át a Hit és Sport Alapítvány munkatársa Telkiben

A Magyar Labdarúgó Szövetség edzőközpontjában, Telkiben 2018. szeptember 22-én, szombaton Bozsik évadnyitó labdarúgó fesztivált tartottak. Ebből az alkalomból Nyilasi Tibor az MLSZ elnökségi-tagja elismerésben részesítette a Bozsik-programban és a Grassroots- programban tevékenykedő sportvezetőket. Petrika Ibolya a grassroots-program koordinátora és a szociális program vezetőjének javaslatára elismerést - egy gyönyörű kristályvázát - vehetett át Sztojka István, a Hit és Sport Alapítvány kuratóriumának tagja Nyilasi Tibortól.

Radics Kálmán, az alapítvány elnöke tájékoztatta a keol.hu-t arról, hogy nem csak a közvetlen munkatárs kapott elismerést, hanem a Grassroots-programban tevékenykedő alapítványi külsős munkatársak is. A Somogyváron szervező Miletics Péter, a székesfehérvári Ánosi Péter és a Komádiban tevékenykedő Szabó Sándor. A Hit és Sport Alapítvány elnöke szerint az elismerésekkel nem csak a jutalmazottak, hanem valamennyi munkatársa tevékenységét is elismerték.

-Fontos számunkra az ehhez hasonló visszajelzés, de a munkatársak egybehangzó véleménye az, hogy a szociálisan halmozottan hátrányos helyzetű gyermekekkel történő foglalkozás maga is öröm, a munkánk igazi elismerése pedig az ő köszönetük - mondta Radics Kálmán.

Galéria (5 kép)

Összes kép letöltése