Elindult a KTE LA ovifoci program

Vissza a címlapra

2021. szeptember 16-án, csütörtökön elindult a KTE LA óvodai előkészítő programja, melyre mostantól heti rendszerességgel sor fog kerülni a Széktói Stadionban. A program koordinátora Fűkő Péter lesz.

- Elindult KTE ovifoci előkészítő programja, illetve annak edzései. Az edzés célja a mozgáskoordináció, labdáskoordináció, illetve a személyiségfejlesztés. A gyerek megismerkedhetnek a labdarúgás alapvető tényezőivel, a játék örömeivel. Az első foglalkozás remek hangulatban telt, az óvodákban kiválasztott gyerekek fantasztikusak voltak, nagyon sok reménységet láttunk és lehetőséget egy szép folytatáshoz. Bízunk benne, hogy ez a program még jobban elősegíti a gyerekek fejlődését és a sportág választását. Több óvodával is kapcsolatban vagyunk már, a célunk az, hogy a KTE család minél tovább bővüljön már a picik körében is, részévé váljanak ennek a kiváló klubnak. Az edzések csütörtöki napokon lesznek megtartva, várjuk szeretettel a jelentkezőket legyen az magán személy, vagy óvodai intézmény - mondta Fűkő Péter, az ovifoci program felelőse.

Az edzések tehát csütörtökön, a tervek szerint 16:30-tól 17:30-ig lesznek megtartva, ahova szeretettel várjuk az érdeklődő óvodásokat.

Elérhetőségek:

Facebook: KTE Ovifoci „előkészítő"

Óvodai program felelős: Fűkő Péter (+3620-482-9076)

Vezető scout: Bódi Attila (+3630-310-0039)

Szerző: Nyitray András