Dobogóra esélyes csapatok ütköznek meg péntek este a Messzi István Sportcsarnokban

Vissza a címlapra
Dobogóra esélyes csapatok ütköznek meg péntek este a Messzi István Sportcsarnokban

Pénteken a szokott időben, este 7 órakor a Keleti-csoport 3. helyezett csapatát, a Békés-Drén KC-t fogadja a KTE-automatika.hu férfi kézilabdacsapata otthonában, a Messzi István Sportcsarnokban. Novemberben találkozott egymással a két gárda, akkor egy hihetetlenül izgalmas találkozón egy góllal a békési együttes kerekedett felül (29-28). Az Ocsovai-legények azonban bivalyerős tavaszt produkálnak, nyolc mérkőzésen csupán egyszer kaptak ki. Ráadásul ez a párosítás mindig garancia az izgalmakra! A legutóbbi fordulóban a Kecskemét ikszelt a Székáccsal (23-23), a Békés viszont 9 (!) góllal múlta felül a 4. Nyíregyházát (27-18).

Ezen a találkozón a KTE-automatika.hu vezetősége és kézilabdázói ismét szeretnék meghálálni szurkolóik bizalmát és biztatását, így a rangadóra belépőt váltó nézők a Malom Mozi jóvoltából 1+1-es mozijegyet kapnak ajándékba.

Ocsovai Zsolt, a KTE-automatika.hu trénere felkészítette a fiúkat a Békés ellen:

- Ősszel kiélezett meccset játszottunk a Békés csapatával, ám egy góllal alulmaradtunk. Azóta Kecskeméten sokminden változott, a tavaszi menetelésünkkel elégedett vagyok, jól teljesít a csapatom. Tudjuk, hogy a Békés versenyben van a bajnoki címért, de mi sem mondtunk le az álmainkról, amíg matematikai esélyünk van a dobogóra, addig körmünk szakadtáig küzdeni fogunk. Ehhez pénteken szükségünk lesz a két pontra és ha azt nyújtjuk, amit tudunk, itthon tarthatjuk az egységeket.