Bringázz velünk, fődíj egy kerékpár!

Vissza a címlapra
Bringázz velünk, fődíj egy kerékpár!

Kecskemét önkormányzata mintegy 1,6 milliárd forintos uniós és hazai forrást nyert „A Rudolf-kert építészeti és közterületi fejlesztése, szinergiában a város gazdaságilag fenntartható célkitűzéseivel" című, TOP-6.3.1-15-KE1-2016-00001azonosító számú projekt keretében. A fejlesztés célja a műemléki védettség alatt álló beavatkozási területen olyan rehabilitációs jellegű környezetrendezés, úthálózat építés, valamint zöldfelület rendezés, amely a külön projektek keretében tervezendő és megvalósítandó oktatási, kulturális, szociális és turisztikai létesítmények kialakítását alapozza meg. A fejlesztéshez kapcsolódnak úgynevezett „soft" elemek. Ezek olyan tematikus programok, amelyek a város lakosságának, elsősorban a fiatal generációnak szólnak, a Rudolf-kert történetiségére, és új funkcióira fókuszálnak.

Az első ilyen program a Bringás laktanya-kör, amely 2019. május 26-án, vasárnap a Gyermeknaphoz kapcsolódik, és amelynek sorsolásán egy kerékpár a fődíj.

Előzetes regisztráció (2019. május 24., péntek 16 óráig): https://bit.ly/2GGYdMM

A kerékpáros program a Rudolf-kert felvonulási terén (Jysk áruház mögött) és Homokbányán (Füredi Autósiskola tanpálya) zajlik.

Regisztrálni a rendezvény napján, a rudolf-kerti helyszínen is lehet, ahol egy kerékpáros ügyességi-közlekedésbiztonsági pálya várja a gyerekeket, a homokbányai helyszínen pedig játékos elméleti (kerékpáros KRESZ-hez kapcsolódó) és gyakorlati (kerékpáros ügyességi) feladatokat kell megoldaniuk a résztvevőknek. A program résztvevői pecsételőlapot kapnak, amelyen igazolást gyűjtenek az útvonal végigjárásáról, a feladatok teljesítéséről a startnál és a célban (Rudolf-kert), illetve a közbenső állomáson (Homokbánya). A program teljesítői közül az első 100 fő garantált kerékpáros közlekedésbiztonsági ajándékot kap, illetve a kitöltött pecsételőlap egyben részvételi lehetőséget biztosít a nap végi sorsolásra, amelynek fődíja egy kerékpár.

Program:

10-12 óra: regisztráció a rudolf-kerti helyszínen

10-13 óra: útvonal bejárása, feladatok teljesítése

13 óra: sorsolás a rudolf-kerti helyszínen, a jelenlévő résztvevők között

Mindenkit várunk szeretettel!

Tájékoztatjuk, hogy a rendezvényen a rendezvény szervezője, Kecskemét Megyei Jogú Város Önkormányzata (6000, Kecskemét, Kossuth tér 1.) mint Adatkezelő, a rendezvény költségeivel kapcsolatos pályázati elszámolás céljából fénykép- és videofelvételeket készít és azt a pályázati támogatást nyújtó Magyar Államkincstár Bács-Kiskun Megyei Igazgatóságának továbbítja. A felvételeken a rendezvény látogatói felismerhetőek lehetnek. A videofelvételeket és a fényképeket a rendezvény szervezője az elektronikus felületeken (Facebook: Rudolf-kert) elektronikusan, valamint székhelyén papíralapon közzéteszi, de direkt reklámcélból nem használja fel, a felvételeket a pályázati elszámolás lezárását követően az irattári tervben meghatározott ideig kezeli. A felvételek elérhetők az Adatkezelő székhelyén, illetve a közzétételre szolgáló fenti felületeken. A felvételek törlése vagy a nyilvánosságra hozataluk elleni tiltakozás érdekében az Adatkezelőhöz fordulhat az adatkezelésről szóló tájékoztatóban megadott elérhetőségeken. A rendezvény szervezője által a rendezvényen készített fénykép- és videofelvételekkel, a felvételek megjelenésével kapcsolatos adatkezelésről szóló adatkezelési tájékoztatót a www.kecskemet.hu/adatvedelem oldalon érheti el.