A sereghajtó fogadja a KTE-Piroska Szörpöt

Vissza a címlapra
A sereghajtó fogadja a KTE-Piroska Szörpöt

Lassan lőtávolba kerül a dobogó a kecskeméti férfi kézilabdázók számára. Az NB I B Keleti-csoportjában jelenleg a 22 pontos Algyő állomásozik a harmadik helyen, az elmúlt héten a Mizse KC-tól vereséget szenvedő Békés a negyedik, és két egységgel lemaradva, 19 ponttal a KTE vesztegel a tabella ötödik pozíciójában.

Izgalmas forduló zajlik tehát a hétvégén, egyetlen győzelem vagy vereség is nagyot mozdíthat a helyezéseken.

A KTE-Piroska Szörpnek ezúttal idegenben kell begyűjtenie a két bajnoki pontot. Noha az utolsó helyen szerénykedő Törökszentmiklósi Székács fogadja a Kecskemétet szombaton 18.00 órakor, Ocsovai Zsolték nem vehetik félvállról a meccset, hiszen egyrészt a kötelező győzelmeket a legnehezebb behúzni, másrészt a Székács már okozott vaskos meglepetéseket ebben a bajnoki évben.  

Ocsovai Zsolt, a KTE-Piroska Szörp vezetőedzője:

- Nagyon jó szériában vagyunk, és ezt nem szeretnénk elrontani. Bár a Székács nem úgy szerepel a bajnokságban, ahogy azt tervezték, óva intenék mindenkit attól, hogy lebecsülje őket, hiszen ebben a bajnokságban már legyőzték a PLER-t és idegenben a Nyíregyházát, szóval vannak rejtett tartalékaik. Nagyon remélem, hogy nem romboljuk le, amit eddig vérrel és verítékkel felépítettünk. Csak győzelemmel maradunk versenyben a dobogóért!

Törökszentmiklósi Székács - Kecskeméti TE-Piroska Szörp

Férfi kézilabda NB I B / Keleti Csoport, 18. forduló

2019. március 30. szombat, 18.00

Székács spcs.

Vezeti: Kiu Gábor, Kiu Tamás