A Mercedes-gyár igazgatója bronzérmes lett a Kecskeméti Kritérium Verseny egyik futamán

Vissza a címlapra

Christian Wolff, a Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft. ügyvezető igazgatója lett a harmadik a Kecskemét Megye Jogú Város Önkormányzata és a Szeleshát Birtok Kecskeméti ES által rendezett V. Kecskeméti Kétkarikás Kritérium Verseny egyik futamában. (Fotók: Vincze József)

A Kecskemét belvárosában 2019. szeptember 22-én, vasárnap lezárt utcai körpályán zajló versenyen a pályaversenyekhez hasonlóan 6-40 kört kellett megtenniük egy 930 méter hosszú körön az indulóknak. A rajt/cél terület a kecskeméti Katona József Színház tőszomszédságában volt és a Batthyány utca - Dobó krt - Deák Ferenc tér - Lechner Ödön utca - Lestár tér vonalán haladtak a kerékpárosok. A vasárnapi versenyen összesen 12 futamot rendeztek.

Az első versenyszám nem sokkal 9 óra után kezdődött, az utolsó futam pedig - ezen kapta meg az első helyezett a Hírös Város Bajnoka címet - 14 óra után rajtolt.

Az éremátadók között ott volt Gaál József, Kecskemét alpolgármestere is, aki elsőként gratulálhatott az egyik futamban harmadikként végzett Christian Wolffnak.