A Mercedes-Benz Gyár KMSE Boccia csapata vándorkupát nyert a CSEFOSZ kupán

Vissza a címlapra
A Mercedes-Benz Gyár KMSE Boccia csapata vándorkupát nyert a CSEFOSZ kupán

Kiskunlacházán a CSEFOSZ (Csepel-Szigeti Fogyatékosok Sportegyesülete) rendezésében fogyatékos sportnapot rendeztek, melyre a KMSE sportolói is meghívást kaptak. Az első helyet Kecskemét I. csapata nyerte meg, akik elhódították a vándor kupát is.

Az eseményen több egyesület is is képviseltette magát az ország különböző pontjairól íjászat, dards, bocsa, valamint a para boccia sportágban, ahol a Humanitás SE, a CSEFOSZ és A KMSE 2-2 csapattal vett részt. Végül a két kecskeméti csapat is játszott egymás ellen az első és második helyért, és szoros eredmény született.

Az első helyet Kecskemét I. csapata - Bors Attila, Szőke Ádám és Pál Sándorné - nyerte meg és elhódította a vándor kupát is. Második lett Kecskemét II. csapata: Pálinkás Zoltán, Borsné Tolnai Klára és Kiss Erika. Harmadik a tatabányai Humanitás SE. sportolói lettek.

- Büszke vagyok a sportolóink eredményeire, évről évre sikerül több dobogós helyet is megcsípnünk nem csak a hazai, de a nemzetközi boccia versenyeken is. A hétvégén újra Mozgáskorlátozott Magyar Boccia Kupát rendezhetünk a Mercedes-Benz Gyár támogatásának köszönhetően. Az elmúlt évhez hasonlóan társszervezőként közel 60 résztvevőre számítunk. Bízom benne, hogy a tavalyi évhez hasonlóan idén is éremmel térhetünk haza a rangos eseményről - nyilatkozta Dr. Nagy András, a Mercedes-Benz Gyár KMSE elnöke.