A kórházi bállal egy napon tartják a sportbálat is Kecskeméten

Vissza a címlapra
A kórházi bállal egy napon tartják a sportbálat is Kecskeméten

Jó érzékkel választottak időpontot a sportbálnak a szervezők. Aznap este tartják - január 21-én, szombaton -, amikor a Bács-Kiskun Megyei Kórházért Alapítványi Bál nyitja a kecskeméti báli szezont a Four Points by Sheraton Kecskemét hotelben. (Pap Anikó fotója a 2016-os sportbálon készült)

Aznap egyébként nem csak bált rendeznek a sportolók, hanem ismét a szórakozás és ünneplés napja lesz 2017. január 21-e, a Kecskeméti Sportnap. Ebben kulcsszerepet játszott az, hogy a Kecskeméti Sportegyesületek Szövetsége mellett KMJV Közgyűlése Városstratégiai és Pénzügyi Bizottsága Sportmunkacsoportja is fontosnak tartotta a Sportnap üzenetét a város sporttársadalma felé. Az összefogás, egymás megünneplése, a „sportszerű" kikapcsolódás és ráadásul mindez rendkívül színvonalas formában, fontos szerepet kell, hogy betöltsön a város sportéletében.

A hagyományos Képviselők-Újságírók-Sportvezetők-Színészek labdarúgó kupa mindig kiváló hangulatú. Nem csak a sportról, hanem egymás ugratásáról, vélt sérelmek játékos megjelenéséről, törlesztéséről is szól. A 10 órakor kezdődő mérkőzés-sorozat a Lánchíd Utcai Iskola sportcsarnokában lesz.

A városházi fogadás 14 órakor kezdődik a díszteremben, amelyre mintegy 140 fővel azon sportolók, sportvezetők kapnak meghívást, akik 2016-ban munkájukkal, kiemelkedő teljesítményükkel öregbítették Kecskemét jó hírnevét. Ez a fogadás elsősorban erkölcsi elismerést jelent a város vezetése részéről a Kecskeméten működő sportegyesületek tagjai számára.

Este folytatódik a hagyomány, ezúttal 21. alkalommal. A Három Gúnár Rendezvényházban 19,00 órakor kezdődő eseményen a régi sportbálak magas színvonalát, barátias és egyúttal ünnepélyes hangulatát kívánják a szervezők visszahozni. Kiváló alkalom nyílik a Sportbálon arra, hogy a sporttársadalom tagjai találkozhassanak egymással, ünnepelhessék egymást, az egyesületi vezetők meghívhassák saját versenyzőiket, edzőiket, illetve támogatóikat egy kis kikapcsolódásra, hogy lobbizhassunk a város vezetésénél, hogy ismét a média figyelmébe kerülhessünk. A báloban tíz kategóriában adják át a legeslegjobbaknak a szövetség által alapított Év Sportolója díjakat.

A támogató cégek segítségével a belépőjegy ára 6.500 Ft. A belépők fele - a szervezők tájékoztatása szerint - már elkelt.

Belépőjegyet lehet vásárolni a Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér irodájában. (Kecskemét, Széchenyi sétány 11., 76/488-527,  info@kspari.hu)