A kecskeméti Hírös Judo Sport Egyesület eredményei

Vissza a címlapra
A kecskeméti Hírös Judo Sport Egyesület eredményei

XV. Tökmag Kupa Nemzetközi Gyermek Judo Verseny, Domaszék, 2019. március 23. (A fotón balról jobbra: Szénási Noel, Lakó Botond, Makkai Szonja, Szekeres Kata Sára, Bedőcs Ferenc, Barcsik Zoltán edző, Tóth Levente, Szabó Milán.)

Négy román, két szlovák egy lengyel és egy osztrák egyesület is indította versenyzőit. A kecskeméti Hírös Judo Sport Egyesület a tanítványai közül pedig négynek ez volt az első versenye.

Diák „A" korosztály fiú: +66 kg. Lakó Botond III. helyezett

Botond megint összekerült a kétszeres Országos Bajnokkal, sajnos most sem bírt vele. A taktikai utasításokat betartva és a begyakorolt technikákat alkalmazva dobogóra állhatott.

Diák „A" korosztály lány: 35 kg. Makkai Szonja II. helyezett
Szonja egyre magabiztosabb a tatamin, mi sem bizonyítja jobban mint a második helyezés.

Diák „A" korosztály lány: 45 kg. Szekeres Kata Sára I. helyezett
Kata két ipponos győzelemmel végzett az első helyen.

Diák „B" korosztály: 35 kg. Tóth Levente III. helyezett
Levente élete első versenyén dobogóra állhatott, hihetetlen győzni akarásának és a taktikai utasítások betartásának köszönhetően.

Diák „C" korosztáy: 50 kg. Szabó Milán II. helyezett

Milán nagy elszántsággal határozattan judozott élete első versenyén, meg is érdemelte a második helyezést. Higgadtságával, magabiztosságával meglepte ellenfeleit.

27 kg. Bedőcs Ferenc VII. helyezett

Feri nagy reményekkel, kicsit kapkodva küzdött élete első versenyén az egy évvel idősebbek között. Nagyon izgult. Versenytapasztalat hiányában a hetedik pontszerző helyen végzett.

33 kg. Szénási Noel VII. helyezett

Noel szintén az egy évvel idősebbek között indult első megmérettetésén. Figyelt az edzői utasításokra és alkalmazta a betanult mozgás módokat. Tapasztalatlansága és a nagy izgalom hatására összekeverte a gyorsaságot a kapkodással, ezért a hetedik pontszerző helyen végzett.