A délvidéki Blue Betyars szurkolói a kecskeméti mentőket köszöntötték és gyűjtést is szerveznek

Vissza a címlapra
A délvidéki Blue Betyars szurkolói a kecskeméti mentőket köszöntötték és gyűjtést is szerveznek

A szurkolói csoport tagjai úgy döntöttek, hogy szeretnék kifejezni köszönetüket a mentők emberfeletti és hősies munkájáért, ezért egy köszönő drapériát helyeztek el a kecskeméti mentőállomás elé. Emellett segítséget is szeretnének nyújtani az egészségügyben dolgozóknak, ezért gyűjtést szerveznek a számukra.

„A Blue Betyars szurkolói egy üzenettel szeretnék kifejezni köszönetüket a mentök (és természetesen minden egészségügyi dolgozó) áldozatos és hősies munkájáért.

A köszönetnyilvánításon kívül egy gyűjtést és a mentők részére továbbított adományok koordinálását terveztük.

A mentőállomás vezetőjével egyeztettünk és Szekeres doktornő kérésének eleget téve (ugyanis szerencsére nagyon sok adományt és segítséget kapnak) azon egészségügyi dolgozóknak szervezünk gyűjtést, akik Kecskeméten fognak koronavírusos betegeket kezelni, szállítani, ellátni. Számukra egy külön épület lesz kijelölve karanténként, az elhelyezésükre ott kerül sor.

Akkor lesz igazán nagy szükség az összefogásra és segítségnyújtásra, ha ez bekövetkezik. Azért pedig, hogy a karanténba kerülő egészségügyi dolgozók semmiben ne szenvedjenek hiányt, a részükre biztosított hivatalos ellátáson felül mi megszervezzük akár élelmiszer, akár tartós fogyasztási cikkek hozzájuk történő eljuttatását, igényeik, kéréseik teljesítését.

Számítunk tehát majd ebben mindenki segítségére, és amint többet tudunk, nyomban jelentkezünk a részletekkel!

Köszönettel: Blue Betyars"