7 góllal ünnepelte a KLC a kupaátadást

Vissza a címlapra
7 góllal ünnepelte a KLC a kupaátadást

Szombaton utolsó hazai meccsét játszotta a Kecskeméti LC az Akasztó ellen, mely után csapatunk átvehette a bajnoki címért járó trófeát, illetve az aranyérmeket is.

A mérkőzés kecskeméti fölénnyel kezdődött, ami jó 20 perc után góllá is érett, Vladul lőtt ballal a rövid felsőbe 16-ról (1-0). Nem kellett ilyen sokat várni az újabb gólra, hiszen alig két perc múlva Salami csúsztatta a kapuba Nádudvari beadását (2-0). Szünetig újabb gólt nem láthattunk, ám a másodikat rögtön ezzel kezdtük, Balog vágott egy kipattanót közelről a hálóba (3-0). Az igazi gólzápor aztán a hajrára maradt, előbb Vladul szolgálta ki ismét Balogot, majd maga is feliratkozott a góllövők közé egy újabb szép találattal (4-0, 5-0). A hajrá aztán ismét Balogról szólt, aki mesternégyesig jutott, kialakítva a 7-0-os végeredményt.

A meccs után Losonczy László, az MLSZ BKMI igazgatója, illetve dr. Salacz László országgyűlési képviselő adta át az érmeket csapatunknak, az ünneplést az eső sem tudta elmosni.

Kecskeméti LC - Akasztó 7-0 (2-0)

Megye I. 14. forduló (halasztott meccs)

KLC: Belecan - Hajnal (S. Juhász 75.), Rozsi, Urbán, Farkas - Maczelka (Nagy D. 63.), Nádudvari (Fűzfa 75.) - Vladul (Toricska 75.), Balog, Tóth (Nemesvári 63.) - Salami.

Akasztó: Németh - Bánszki, Nagy F., Megyes, Kerekes, Szabó Zs., Turancsik, Fésüs, Kósa, Lázár, Biber (Fekete 67.).

Gól: Vladul (20., 74.), Salami (23.), Balog (51., 66., 78., 90.)

Szabó Tibor: Örülünk, hogy nullára hoztuk a meccset, fontos volt, hogy a győzelem mellett ne kapjunk gólt. Lehetett volna intenzívebb a meccs, de ahhoz egy olyan ellenfél is kell, aki többet vállal játékban, így egy picit nehéz volt diktálni az iramot, időnként lelassult a játék. A bajnoki címet megérdemeljük, nagyon sokat tette a játékosok azért, hogy ez így alakuljon. Egy nagyon fontos meccs még hátravan, a tét az, hogy 100 százalékosan teljesítsünk. Az utána következő osztályozón pedig fel kell tennünk a pontot is az egész éves munkára. Szeretném megköszönni mindenkinek a munkáját, illetve a szurkolók támogatását is!

(kecskemetilc.hu)