2019. február 22-ig lehet nevezni az Univer24-2019 rendezvényre

Vissza a címlapra
2019. február 22-ig lehet nevezni az Univer24-2019 rendezvényre

2019. január 25-én, pénteken 10:00 órakor elindult az Univer24-2019 internetes nevezési felülete. Nevezni 2019. február 22., péntek 24:00 óráig lehet. Nevezéskor érdemes figyelembe venni a következő kiemelt információkat:

• A nagy érdeklődésre való tekintettel a tavalyi Univer24 létszáma elérte a Kecskeméti Fürdő versenyuszodájának maximális befogadóképességét. A rendezők fenntartják a jogot arra, hogy a Rendezvény helyszínének maximális befogadóképességét meghaladó nevezési létszámon túli csapatok nevezését elutasítsák. A nevezések a Rendezvény internetes oldalán történő regisztráció időbeli sorrendje alapján kerülnek rangsorolásra. Ajánlott tehát a rendelkezésre álló időintervallumon belül minél hamarabb nevezni.

• A Rendezvény szervezői felhívják a figyelmet arra, hogy az iskolák, civilek és a 12 órás éjszakai csapat váltóúszás teljesítménypróbára a Rendezvény internetes oldalán nevezők számára a nevezéskor a rendszer által generált válasz e-mail nem jelent automatikusan részvételi jogot a Rendezvényen. A részvételi jogot hivatalosan megerősítő e-mailt a szervezők a nevezési periódus lezártával, - 2019. február 22-ét követően - küldik el a nevezőknek. A nevezések részvételi jogot jelentő elfogadása és hivatalos visszaigazolása a Rendezvény internetes oldalán történő nevezés időbeli sorrendje alapján történik.

Várjuk tisztelettel az iskolák, civilek és az éjszakai 12 órás úszó csapatok nevezését!