116 érem a szezon első versenyén a BÁCSVÍZ KVSC-nél

Vissza a címlapra
116 érem a szezon első versenyén a BÁCSVÍZ KVSC-nél

A BÁCSVÍZ KVSC és a Kecskeméti Fürdő közös rendezésében került sor a II. Kecskeméti Őszi Kupa Úszóversenyre a hétvégén, október 21-22-én. A versenyt Szenes Márton, a Hirös Sport Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója és Aczél Péter, a BÁCSVÍZ KVSC elnöke nyitotta meg 21 egyesület 342 versenyzője számára, akik a két nap alatt összesen 1588 alkalommal ugrottak a vízbe. Az első napon az 50 és 100 méteres, a második napon a 200 és 400 méteres számokban indulhattak az úszók.

Eredményes hétvégét tudhat maga mögött a szeptemberben 14 utánpótlás és 1 felnőtt korú versenyzővel bővült BÁCSVÍZ KVSC 38 fős csapata, hiszen 37 arany, 30 ezüst és 28 bronzérmet szereztek, és a legtöbb pontszámot elérő csapatnak járó Őszi Kupát is kiérdemelték.

A csapatverseny második helyét a Szegedi Úszó Egylet, a harmadikat a Mohácsi Torna Egylet szerezte meg.

A BÁCSVÍZ KVSC éremszerzői: Albert János, Czeglédi Diána, Czeglédi Kenéz, Czeglédi Zselyke, Demjén Bátor, Fazekas Nóra, Fekete Miklós, Gál Olivér, Garajszki Máté, Gyöngyi Dominik, Juhász Adél, Katona Lujza, Kerekes Luca, Kis Bence, Kollár Bálint, Kosztolányi Anna, Lajter Szabolcs, Mácsai Dóra, Magony Joshua, Márhoffer Soma, Mészáros Dániel, Mohay Janka, Mozsárik Levente, Nagy Luca Natália, Pajor Franciska, Pap Kata, Szabó Nóra, Szilvási Hazag Aliz, Tóth Molli, Wórum Benedek.

Felkészítő edzők: Novotny Attila, Bálint Zoltán, Nagy Zoltán.