„Hírös Vacsorát" rendeztek Kecskemét főterén

Vissza a címlapra
„Hírös Vacsorát" rendeztek Kecskemét főterén

Nagy sikert aratott csütörtökön este Kecskemét főterén a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara által megrendezett „Hírös Vacsora". A 8. alkalommal megtartott jótékonysági vacsoraest bevételéből idén is a szakképzésben résztvevő, szociálisan hátrányos helyzetű tanulókat segítik majd. (Fotók: Vincze József)

A Tanyacsárda kiváló szakácsai 2017. augusztus 24-én, (csütörtökön) 18:30 órától „Hírös grilltányér - Faszénparázson sült sertés flekken és jércemell házi vegyes salátával, zöldséges rizzsel", vagy „Vörösboros marhapörkölt tarhonyával és házi vegyes salátával" várták a vendéget a Kossuth téren, a Városháza előtti területen. A menü ára 1.900 forint volt, amely egy fröccsöt (választás szerint fehér vagy vörös borból), vagy egy üveg ásványvizet is magában foglalt.

A Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara tagjai, valamint a megye vállalkozóinak támogatásával az elmúlt években 51, a szakképzésben résztvevő, szociálisan hátrányos helyzetű tanulót segíthettek a "Hírös vacsorák" résztvevői.

Galéria (73 kép)

Összes kép letöltése