Fenyő János médiacézár megöletésével gyanúsítja a rendőrség Gyárfás Tamást

Vissza a címlapra
Fenyő János médiacézár megöletésével gyanúsítja a rendőrség Gyárfás Tamást

Fenyő János médiavállalkozó megöletésével gyanúsítja a Magyar Úszó Szövetség volt vezetőjét, Gyárfás Tamást a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) - tudta meg a PestiSrácok.hu. Értesüléseik szerint Gyárfást ma délután állították elő a nyomozók, a kihallgatása jelenleg is folyamatban van.

Fenyő János médiacézár megöletésével gyanúsítja a Magyar Úszó Szövetség egykori elnökét, a Nap TV korábbi tulajdonosát, Gyárfás Tamást a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) - erősítette meg a PestiSrácok.hu információit az ORFK Kommunikációs Osztálya.

A hírportál úgy tudja, Gyárfást, aki a Nemzetközi Úszó Szövetség (FINA) alelnöki pozícióját is betölti, a mai napon állították elő a rendőrök. Az ex-úszóelnök kihallgatása jelenleg is folyamatban van. Értesüléseik szerint Gyárfás Tamás terhére azt rója a hatóság, hogy több mint húsz évvel ezelőtt megbízást adott a magyar olajmaffia rettegett vezérének, Portik Tamásnak, hogy likvidálja legnagyobb üzleti ellenfelét, Fenyő Jánost.

A napokban a PestiSrácok.hu megírta, az Aranykéz utcai robbantás és a Prisztás-gyilkosság megrendeléséért már jogerős büntetését töltő Portikot (aki azóta már vallomást is tett) március 22-én gyanúsították meg a bűncselekménnyel. A gyanú szerint az ő közvetlen parancsára lőtte agyon Fenyőt az ügyben már elítélt szlovák bérgyilkos, Jozef Rohác. A PestiSrácok.hu úgy tudja, kőkemény bizonyítékok, köztük egy hangfelvétel van a rendőrség birtokában. Ezen az - Energol-vezér által készített, tizennégy éves - felvételen Portik és Gyárfás beszélgetése hallható.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK:

Fenyő János megöletése miatt bűnügyi őrizetbe vették Gyárfás Tamást