Endrei Judit visszatért a képernyőre!

Vissza a címlapra
Endrei Judit visszatért a képernyőre!

Sok néző örömére újra rendszeresen láthatjuk Endrei Juditot. Nem is akármilyen szerepben tért vissza a televíziós, modernkori bemondóként erősíti a Story4 csapatát.

Naponta több alkalommal, azonos időpontban, pár perces blokkokban jelentkezik be bizonyos műsorok előtt Endrei Judit. Vidám összekötőszöve­geivel eggyé teszi a műsorfolyamatot. A felkérést alaposan megfontolta, mert tizenhét évvel ezelőtt, mikor elköszönt a Satelit TV-től, önként mondott búcsút a tévézésnek. Azóta sokat változott a honi televíziózás. Az elmúlt évtizedekben csak vendégként bukkant fel itt-ott, de a műsorvezetési ajánlatokat visszautasította. Egészen idáig.

- Sok kérdést feltettem magamnak, mielőtt elvállaltam a feladatot. Kitegyem magam annak, amivel az újbóli televíziózás jár? Szükségem van nekem erre? Végül saját magammal győztem meg magam, hisz évek óta hirdetem a Korhatártalanul nevű programomat, melynek lényege, hogy ne törd azon a fejed, hogy megöregedtél. Ha a sors kesztyűt dob eléd, vedd fel! Én felvettem - mondta a Borsnak Judit, akit döntésében segített az a hozzáállás is, amit a csatorna vezetői tanúsítottak az irányába. - Elfogadtak olyannak, amilyen vagyok. Nem akarnak megváltoztatni és én sem szeretnék olyan lenni, mint negyven évvel ezelőtt voltam.

A hatvanöt évesen is aktív, fitt televíziós azt mondja, gondolati síkon már elengedte a visszatérés lehetőségét, most mégis élvezi a forgatásokat.

- A stúdió világa számomra otthonos, de amíg nem néztem vissza az első felvételeket, volt bennem izgalom, hogy szeretni fogom azt, aki lettem a képernyőn? Elfogadtam, amit látok, így tudom élvezni az új munkámat - vallotta be Endrei Judit, bízva abban, a nézők is szeretettel fogadják majd.

Három évtized a stúdiókban

Endrei Judit 1976-ban került a Magyar Televízióhoz, mint bemondónő. Emellett számtalan műsorban, mint például a Homokórában, Ablakban, TV-Híradóban, Hétvégében láthattuk, majd 1998-ban önként elhagyta a közszolgálati televíziózást. Döntését azzal indokolta, nem kapott testhez­álló feladatokat. Rövid ideig a Satelit TV-nél dolgozott, de 2002-ben hátat fordított a képernyős munkáknak.

(Bors)

A keol.hu főszerkesztője 9 évvel ezelőtt, 2010-ben interjút készített Endrei Judittal (a képgaléria fotói is azokban az években készültek). Ezt az írást IDE kattintva tekinthetik meg!

Galéria (9 kép)

Összes kép letöltése