Digitális webinárium képzés mindenkinek

Vissza a címlapra
Digitális webinárium képzés mindenkinek

A digitális webinárium képzés során lehetőség van olyan online eszközökkel alaposan megismerkedni, amelyek lehetővé teszik azt, hogy ezeket az online felületeket alkalmazni tudja akármilyen környezetben. Mit is jelent ez?

Ma már az online világ része mindennapjainknak, de rengeteg olyan program is létezik, amelyek új színnel, távlatokkal, lehetőségekkel tölthetik meg a mindennapjait, legyen szó akár a munkájáról, akár egy előadásról, akár egy workshopról, munkahelyi megbeszélésről, de akár gyermekeknek szervezett programról vagy tanóráról, sőt, még egy családi vagy baráti összejövetelt is emlékezetessé tehet ily módon.

A képzés során megismerkedhet a Zoom, Teams, Padlet, Scrumblr, Menti, Kahoot, Wordwall felületekkel, valamint a bennük rejlő lehetőségekkel is. Hiszen autodidakta módon egyáltalán nem könnyű az ezekkel való munkát, s a bennük rejlő összes lehetőséget megismerni és feltérképezni, teljes mértékben elsajátítani. Egyes esetekben pedig problémát okozhat az is, hogy kiválassza, melyik felület az, amely alkalmas, illetve a leginkább megfelel azoknak a feltételeknek, amelyek között azt használni szeretné.

Kiknek szól a program?

A felhasználás lehetősége szinte végtelen, hiszen a munkától kezdve, a prezentáción, a tanításon és az otthoni eseményeken, illetve társas összejöveteleken keresztül számtalan esetben sikeresen lehet alkalmazni ezeket a felületeket. Ezért ez a képzés minden olyan ember számára hasznos, aki nem idegenkedik a modern eszközök és programok használatától, s szívesen él a korunk kínálta modern lehetőségekkel.

Ezekkel a felületekkel, illetve programokkal megvalósítható az adott téma élményszerűvé varázslása, de használható például online kapcsolattartásra, sőt, egyesek ezek közül akár azt is lehetővé teszik, hogy online tréningeket, tanórákat is megvalósítson általuk.

Digitális eszköztárát tulajdonképpen mindenkinek érdemes frissen, naprakészen tartani, s ez a képesség számtalan területen előnyt jelenthet az Ön számára. Ez a digitális webinárium pedig pontosan erre kínál lehetőséget.

Miért érdemes a Perfekt Zrt.-t választani?

Már 1951 óta foglalkoznak felnőttképzéssel, s hisznek abban, hogy kiváló, szakértő oktatók segítségével az izgalmas, ugyanakkor jól érthető és gyakorlatias módon átadott ismeret mindenki számára hasznos és használható, alkalmazható tudás is egyben. Széles körű tapasztalataik segítik őket abban, hogy a lehető legoptimálisabb feltételek között tanulhasson náluk, valamint abban is, hogy a képzés végeztével ne maradjanak megválaszolatlan kérdései sem. Mindent megtesznek annak érdekében, hogy a náluk szerzett ismeretek elsajátítása a lehető legzökkenőmentesebben történjen.

Ha fontos Önnek, hogy megbízható keretek között, hasznos tudásra tegyen szert, akkor a lehető legjobb kezekben van, amennyiben a Perfekt Zrt.-t választja. A tudás a legjobb befektetés!