Az informatikai fejlesztésre március 16-ig lehet pályázni

Vissza a címlapra
Az informatikai fejlesztésre március 16-ig lehet pályázni

A Ginop3.2.2 informatikai pályázat 2020. március 16-án végleg bezárul. Ha esetleg nagyobb informatikai fejlesztésben, digitalizációban gondolkodnak a vállalkozások, akkor ebben a pályázatban 40 százalékos vissza nem térítendő forrást tudnak szerezni.

Már közel 1800 olyan pályázat került benyújtásra a GINOP-3.2.2 informatikai pályázatra, mely a Modern Vállalkozások Programja által biztosított Digitálisan Felkészült Vállalkozás minősítésnek köszönhetőn 40%-os támogatást eredményezett a vállalkozások számára. A nyertes cégek átlagosan 10 M Ft körüli összegre nyújtottak be pályázatot, és vannak olyan vállalkozások, melyek a pályázat adta maximális pályázati összeget nyerték el.

Mindenki számára elérhető a nyertes pályázatok listája, mely segítséget nyújt az Ön számára is abban, hogy tájékozódjon arról milyen iparágakban és milyen célokra terveznek fejlesztéseket az Ön lehetséges partnerei, versenytársai. Miért ne pályázhatna Ön is a cége hatékonyságát növelő technológiai fejlesztésekre?

A nyertes pályázatok itt érhetőek el!

A Ginop 3.2.2 informatikai pályázatról bővebben itt olvashat!

Kik pályázhatnak:

Mikro-, kis- és középvállalkozásoknak, akiknek megvan egy lezárt teljes üzleti éve, és statisztikai létszáma az elmúlt két évben legalább 2 fő volt.

A Modern Vállalkozások Programja oldaláról úgy látjuk, hogy a maximálisan 24 hónap alatt megvalósuló projektek többségében a cégek a munkafolyamataik támogatása, a gyors és hatékony vezetői döntések előkészítése érdekében döntöttek a fejlesztés mellett. A célterületek közzé bekerült még néhány kiegészítés, melyek az előremutató és kötelező megoldásokat hordoznak, pl. precíz ügyfélnyilvántartás, időpontfoglaló rendszer, Automata Call center, RFID, mobil applikáció, Új honlap, Webshop készítés, logisztikai speciális lehetőségek, gyártáshoz kapcsolódó célszoftverek, online értékesítés, geoinformációs rendszerek, valamint a vállalkozásokat foglalkoztató adatvédelem a GDPR is.

Ha érdekli Önt, hogy pályázhat-e, hogy mire, hogy érdemes-e, hogy mekkora maximális összegre tudnak pályázni, akkor kérem keresse, tanácsadónkat!

A találkozás alkalmával részletesen be tudja mutatni a pályázatot, és igény esetén a felmerülő informatikai problémákra célzott megoldás csomagot javasol.

Az informatikai pályázattal kapcsolatban, és az alábbi a témakörökben - digitalizációs audit, -online marketing tanácsadás - továbbra is díjmentesen és függetlenként elérhető a Modern Vállalkozások Programja, amelyet Bács-Kiskun megyében Ballai Máté Info Kommunikációs Technológiák tanácsadó képvisel.

Bács-Kiskun megye IKT tanácsadója bármilyen felmerülő kérdés esetén elérhető, keresse bizalommal.

Elérhetősége:

Ballai Máté

Tel.: 06205822464

E-Mail: ballai.mate@ginop-mkik.hu

Magyar Kereskedelmi és Iparkamara

Modern Vállalkozások Programja

(Forrás: bkmkik.hu)