A mi kis falunk: február 3-án tér vissza Pajkaszeg a RTL Klubra

Vissza a címlapra
A mi kis falunk: február 3-án tér vissza Pajkaszeg a RTL Klubra

A mi kis falunk első évadának fergeteges sikere után nem volt kérdés, hogy az RTL Klubra 2018-ban is visszatér a sorozat. Az első dátum: 2018. február 3, szombat. (Fotók: RTL Klub)

Pajkaszeg lakóinak mulatságos története ott folytatódik, ahol az előző évad véget ért. A polgármester (Csuja Imre) még mindig a zavarosban halászik, miközben Erika (Lovas Rozi) egyre erélyesebben próbálja elérni, hogy Gyuri (Lengyel Tamás) végre feleségül vegye. Stoki (Szabó Győző) továbbra is nagy erőkkel őrzi a törékeny rendet, a falu papja (Schmied Zoltán) pedig komoly dilemmával küzd: Pajkaszegen teremtse meg egyháza működésének feltételeit, vagy máshol próbáljon szerencsét.

* A sorozat (A mi kis falunk) óriási népszerűségét mutatja ez a fotó is, ami Helvécián készült 2017. március 11-én.

Természetesen a falu többi lakója, a tanárnő (Udvaros Dorottya), az állatorvos, (Reviczky Gábor), a polgármester unokaöccse (Bánki Gergő), a szexi kocsmárosné (Bata Éva) is szerepelnek majd a komikus történetekben. Melyekből a második évadban sem lesz hiány, hiszen például egy autópálya építése borzolja majd a közösség kedélyeit, de egy vírusfertőzés miatt is főhet a falu lakóinak feje.

A vidéki környezet és a számtalan külső felvétel 2018-ban is olyan keretbe helyezi a sorozatot, amely hétről-hétre garantálja a felhőtlen szórakozást és a tökéletes kikapcsolódást.

A mi kis falunk február 3-tól szombatonként 20:00 órától az RTL Klub műsorán.

Galéria (11 kép)

Összes kép letöltése