A cipőrendeződ új élete - Így használd kreatívan

Vissza a címlapra
A cipőrendeződ új élete - Így használd kreatívan

Neked is eszedbe jutott már valaha, hogy az eredetileg cipőknek szánt, ajtóra akasztható zsebes tárolókat mi mindenre lehetne még használni? Nem? Akkor most figyelj, mert adunk neked pár érdekes ötletet, hátha megtetszik valamelyik.

Így csinálj több helyet az otthonodban

A felakasztható, zsebekkel ellátott tárolók igen praktikus találmányok, ugyanis a segítségükkel előnyösen és helytakarékosan tudod elrendezni a holmijaidat. Azonban nemcsak a cipőket. Az Otthonok & Megoldások kreatív lakásteremtő magazin csapata most hasznos tippeket hozott nektek azzal kapcsolatban, hogy mi mindent tárolhatsz bennük. Fogadunk, hogy egy részére nem is gondoltál volna.

Ugye neked is ismerős a történet, amikor a legváratlanabb helyeken és időpontokban lépsz rá egy eltévedt lego darabra, esetleg egy játékkatona élesebb részére? Az ajtóra felakasztva viszont többé egy játék sem jelenthet potenciális "veszélyforrást".

Kábelek mindenhol

Szinte minden háztartásban akadnak olyan kábelek, amelyeket nem használunk (esetleg nem is tudjuk, mihez tartozik), mégis eltesszük arra az esetre, ha mégis szükségünk lenne rá. Amikor viszont ez bekövetkezik, biztos, hogy sehol sem találjuk. Egy zsebes tárolóval azonban ez a probléma mintha soha nem is lett volna.

Ugyanez igaz arra az esetre is, ha otthonról végezhető munkánk van, és rengeteg papírnak, iratnak, szerződésnek, esetleg irodai segédeszköznek kell olyan helyet találnunk, ahol mindig kéznél vannak.

Kikandikáló sminkeszközök

Biztos, hogy te is féltve őrzöd a kedvenc rúzsaidat, púdereidet és ecseteidet. Mi van azonban olyankor, amikor már nem tudod rendezetten tárolni őket, mert annyi van belőlük? Természetesen tudjuk, hogy egytől egyig mindegyik darabra szükséged van. Éppen ezért a fürdőszoba ajtajára akasztva mindig kéznél lesznek, és egyik reggel sem kell majd smink nélkül elindulnod otthonról. Sőt, talán még új daraboknak is marad még hely.

És bár addig még van egy kis idő (vagy talán már nem is olyan sok?), de a karácsonyi időszakra is időben felkészülhetsz egy zsebes tárolóból elkészített hangulatos adventi naptárral. Hiszen a zsebek mélysége számtalan meglepetést képes elrejteni. Persze napestig tudnánk még sorolni a jobbnál jobb ötleteket, de inkább hagyunk későbbre is.

Ha viszont kíváncsi vagy a lakásfelújítással, kertrendezéssel, esetleg lakberendezéssel kapcsolatos hasznos tanácsokra, ötletekre, esetleg inspiráló fotókra, akkor mindenképpen nézz bele az Otthonok & Megoldások Stílus rovatába.

Az otthonteremtés egyszerűbb, mint gondolnád, csupán jó helyen kell keresned a válaszokat, és bátran kipróbálni akár még az izgalmas újdonságokat is.