Újból láthatók Kecskeméten a szekszárdi Deutsche Bühne Ungarn előadásai

Vissza a címlapra
Újból láthatók Kecskeméten a szekszárdi Deutsche Bühne Ungarn előadásai

Ismét két előadással látogat el Kecskemétre a szekszárdi Magyarországi Német Színház. A Deutsche Bühne Ungarn nem ismeretlen a színházrajongók körében, hiszen országszerte teltházzal játszanak. A tavalyi évadban sem okoztak csalódást a kecskemétieknek, ezért 2020-ban is két vígjátékkal örvendeztetik meg a nézőket a Hírös Város Turisztikai Központban, az Új Kelemen László Kamaraszínházban.

A 2020. évi előadásokra szóló Deutsches Theater bérleteket a Hírös Város Turisztikai Központ irodájában lehet megvásárolni december 16-tól.

Az előadások német nyelven, magyar nyelvű felirattal láthatók.

Az előadások bemutatása:

Gilles Dyrek: Velence hóban

Időpont: 2020. február 3. 18 óra

„Maradok, de pokollá teszem az estéd." - ígéri meg kedvesének Patrícia, mert valójában semmi kedve párja régi barátjánál és annak menyasszonyánál vacsorázni, mivel még csak nem is ismeri őket.

A felszínes csevej közben egy szót sem szól, melyből a vendéglátó pár azt a következtetést vonja le, hogy Patrícia külföldi, és ennek megfelelően bánnak is vele.

Patrícia örömmel veszi a lapot, így válik számára - és a közönség számára is - egy feszült hangulatú vacsorából egyre szórakoztatóbbá az este.

Ez a vígjáték kifinomult humorral nyúl hozzá az idegenek témájához, felhőtlen szórakozást biztosítva a közönség számára.

Calbérac: A diáklány és Monsieur Henri

Időpont: 2020. március (A pontos időpontért érdeklődjön a Hírös Város Turisztikai központ elérhetőségein.)

„Semmi esetre se beszéljen vele az időjárásról, mert dögunalmasnak tartja. "

Egy morgós, öreg özvegyember, Henri úr történetét meséli el a darab. Az öregurat fia, Paul arra kényszeríti, hogy adja ki lakásának egyik szobáját valakinek, aki cserébe gondoskodik róla. Henri tiltakozik, de nincs más választása: vagy teljesíti fia kérését, vagy költözhet az idősek otthonába.

A hirdetésre Constance, egy fiatal egyetemista lány jelentkezik. A goromba öregúr mindent megtesz, hogy elbátortalanítsa a lányt, mivel azonban neki sürgősen szüksége van a szobára, eltántoríthatatlan. Sőt, kelletlenül ugyan, de belemegy még egy plusz feltételbe is: Mivel Henri úr ki nem állhatja menyét, Constance-nak el kell csavarnia az öregúr fiának, Paul-nak a fejét, hogy felesége végre elhagyja őt.

Így kezdődik egy gyönyörű és szokatlan történet, teli szeretettel és humorral, sok-sok váratlan fordulattal.

A bérlet mellett jegyvásárlására is van lehetőség.

Deutsches Theater bérlet ár: 6.000,-Ft

Jegyár előadásonként: 3.500,-Ft

Diákbérlet ár: 4500,-Ft

Diákjegy ár: 2500,-Ft

Galéria (4 kép)

Összes kép letöltése