Újabb színházi bemutató Kecskeméten: Társasjáték New Yorkban

Vissza a címlapra
Újabb színházi bemutató Kecskeméten: Társasjáték New Yorkban

Andrew Bergman Társasjáték New Yorkban című komédiáját 2019. november 16-án, szombaton 19 órakor Szerednyey Béla rendezésében mutatják be a Kelemen László Kamaraszínházban. (A képgaléria fotóit Walter Péter készítette.)

Andrew Bergman komédiája, a Társasjáték New Yorkban egy gazdag műkereskedő házaspár előkelően berendezett New York-i lakásában játszódik. Barbara és David zavartalanul élik a művészkörökben forgolódó, gyermektelen házaspárok pezsgő életét, amikor egy napon betoppan hozzájuk a feleség nővére, Trudy és férje, Martin, akik közlik, hogy Buffalóba kell utazniuk botrányos életet élő lányukat jobb belátásra bírni, ezért a nővérek anyját, az idős, beteg, gondoskodásra szoruló Sophie-t beköltöztetik a New York-i lakásba. A két házaspár különbözőbb nem is lehetne. Míg Barbara és David a nagyvárosban élnek, luxuskörülmények közt, kötöttségektől és szabályoktól mentesen, Trudy és Martin utálnak a városba járni takaros Long Island-i házukból.

Mark Twain szerint az emberi fajnak egyetlen igazán hatásos fegyvere van, az a nevetés. Tartsanak hát velünk és kamaraszínházi vígjátékunkkal, mely kacagtató helyzetekből, mulattató szópárbajokból, az önök kedvenc színészeiből és Szerednyey Béla rendezéséből tevődik össze.

Galéria (7 kép)

Összes kép letöltése