Rod Stewart: You’re In My Heart - Rod Stewart with the Royal Philharmonic Orchestra

Vissza a címlapra

Rod Stewart zenei karrierjének 50. évfordulóját szimfonikus albumával ünnepli, melyen legismertebb dalait a The Royal Filharmonikus Orchestra-val adja elő.

Az idén januárban már 75. életévét betöltő, rekedtes hangú skót legenda eddigi pályafutása során már több mint 120 millió lemezt adott el világszerte - és mondhatni, hogy a szimfonikus hangszerelésű, de popos jegyeit megőrző album pályafutásának nagy klasszikusait tartalmazza: a CD-n 15 dal, a dupla CD-n 22 dal található, de az album anyaga dupla 33-as vinylen is az üzletekbe kerül.

Az albumot egy másik nagy legenda: vagyis Trevor Horn producer készítette, és többek között olyan slágereket tartalmaz, mint a „Sailing", az „I Don't Want to Talk About It", a Young Tirks" a „Have I Told You Lately" vagy a „Maggie May". Külön meglepetés a valaha Tina Turnerrel sikerre vitt „It Takes Two"' új verziója, melyet Rod Stewart Robbie Williams-szel énekel, és az egykori nagy sikerek között megbújva találunk egy vadonatúj dalt is, melynek címe: "Stop Loving Her Today".

Komlós József JR