Piaci kiszállító lett Szegvári Júlia és a Príma-díjas Pál Attila

Vissza a címlapra
Piaci kiszállító lett Szegvári Júlia és a Príma-díjas Pál Attila

A Budai utcai piacról telefonon megrendelt élelmiszer ingyenes kiszállításban résztvevő két kiváló kecskeméti színművésznek, Szegvári Júliának és a Príma-díjas Pál Attilának köszönhetően a korban hatvanöt év felett járó emberek a jelen helyzetben nagyobb biztonságban tudhatják magukat.

Pál Attila, a népszerű színművész is önként vállalta a mindennapos házhoz szállítást, mert maga is szívügyének érzi az otthonukban rekedt, magukra vigyázni próbáló idős emberek sorsát.

A színművész ezzel a gesztussal szeretné meghálálni azt a sok jót, szeretetet, melyet az emberek, a színház közönsége sugároz felé. Hiszen már évtizedek óta generációk töltik meg a nézőteret előadásain és izgatottan várják, hogy kedvenc színészük a színpadra lépjen. Sosem csalódnak benne.

Most a kialakult helyzetre való tekintettel, Pál Attila azonnal csatlakozott az idősekre odafigyelők, gondoskodók táborához. Teljes odaadással képviseli ezt a méltán szép megmozdulást és viszi városszerte a piacon megrendelt élelmiszereket.

Ilyenkor a hatvanöt év feletti korosztályt képviselő emberek abba a szerencsés helyzetbe kerülnek, hogy nem csak személyesen találkozhatnak a művész úrral, de rögtönzött kis előadásaival - „Jaj, cica eszem azt a csöpp kis szád..." - egy kis vidámságot, egy kis megnyugvást, pillanatnyi békét költöztet az aggódó szívükbe.

Élelmiszer rendelésüket a 0630/470-5056-os telefonszámon várja a piac kolléganője.

Galéria (4 kép)

Összes kép letöltése