Óriási kecskeméti siker a New York-i Carnegie Hallban

Vissza a címlapra
Óriási kecskeméti siker a New York-i Carnegie Hallban

A kecskeméti Beke Márk, a 2018-as VIRTUÓZOK televíziós vetélkedőjének győztese 2019. november 26-án önálló estet adott a hírneves Carnegie Hallban.

Beke Márk koncertjén a fiatal kiváló zongoraművésznő Jessyka Goldberg, és a New York Brass rézfúvós együttes is közreműködött. A két órás, telt házas koncert végén a közönség állva ünnepelte a kecskeméti harsonást.

Az amerikai útra Beke Márkot elkísérték a tanára, Kuna Lajos, valamint a szülei és a nővére. Beke Márk hírportálunkon keresztül mondott köszönetet az út szponzorainak: VIRTUÓZOK, Armel Opera Fesztivál, Neckermann.

(Kattintson IDE! - Óriási a siker!)

Kuna Lajos facebook bejegyzése: "New York 5. nap: "AZ IGAZSÁG PILLANATA" A hosszú évek következetes munkájának hatalmas eredménye. New York közönsége imádta ezt a fiatalembert és a harsonajátékát. Teltház előtt aratott hatalmas sikert. A ráadás szám után a közönség állva tapsolt!!! Köszönöm neki is a közös élményeket. A Marriot hotel tetőteraszán tortával, pezsgővel zajlott az after parti és természetesen a nap utolsó ünnepi szivarjára is sor került..."

(A fotókat és a videót Kuna Lajos küldte meg a Keol.hu számára.)

Galéria (7 kép)

Összes kép letöltése