Nagy sikerrel mennek a Pótszék Társulat Karády sanzonestjei

Vissza a címlapra
Nagy sikerrel mennek a Pótszék Társulat Karády sanzonestjei

A Pótszék Társulat immár hetedik előadása lesz látható hamarosan Szentkirályon, majd november közepén a társulat már Budapesten lép fel.

Kecskeméten telt házzal adták elő a dalestet a Ruszt József Stúdiószínházban, Izsákon pedig már kétszer is szerepeltek, hiszen a nagy sikerre való tekintettel visszahívták a társulatot. Emellett már megfordultak Hódmezővásárhelytől Tiszaújvároson át, egészen Kunszentmiklósig. Mindenhol nagy siker fogadta a produkciót és a döbbenet: Karády hangja, mozgása, tánclépései gyakorlatilag "lejöttek" a filmvászonról. A hasonlóság több visszajelzés szerint is kivételes.

Letisztult, hiteles és valóban realisztikus produkciót láthatnak a nézők mind zenei, mind pedig képi vonatkozásban.

A kosztümök megszólalásig korhűek, Karády (Nyitrai Brigitta) mély hangja pedig minden bizonnyal teljessé teszi az illúziót. Az előadás további két fontos szereplője Frank Irma (Barbara Ferrini) és Ujszászy István (Gulyás László).

Ők ketten nagy hatással voltak Karády magánéletére. Ma már nem titok, hogy mindkettőjüket szerelemmel szerette. Mindkét színész megjelenése, lénye tökéletesen besimul a kor szellemébe. Barbara Ferrini, a titokzatos Irma szerepében nagyon izgalmassá és pozitív értelemben véve feszültté teszi a produkciót. Gulyás László magabiztossága és hazaszeretetet sugárzó lénye pontosan ennek ellentéteként tereli letisztult keretek közé a dalestet. A zongorán Pápai Béla virtuóz játéka hallható.

A sanzonest mintegy előfutára a decemberi kétfelvonásos, zenés, kosztümös színdarabnak, melyet Kelecsényi László írt (KaráDY-VArázs). Ez lesz a Pótszék Társulat első történelmi színműve.

A Karády rajongók mindenképpen kövessék a Pótszék Társulat közösségi oldalát, ahol naprakész információk találhatók a társulatról és fellépéseikről.