Love story - Lánykérés a Múzeumok Éjszakáján a Bozsóban

Vissza a címlapra
Love story - Lánykérés a Múzeumok Éjszakáján a Bozsóban

Váratlanul félbeszakadt a Múzeumok Éjszakáján a Kecskeméti Városi Fúvószenekar szokásos koncertje a Bozsó Gyűjteményben. Az együttes dobosa Mányi Péter ugyanis felállt a helyéről, majd letérdelt kedvese, Varga Sára előtt és a hatalmas publikum figyelmének központjába kerülve megkérte a kezét. A válasz persze „IGEN!" volt, amit ugyan hallani az ovációtól nem lehetett, de a következő számot végigcsókolózták a fiatalok, amit egyértelműen ráutaló magatartásnak értékelt a közönség...

A romantikus jelenet után mi más következhetett volna, mint, hogy felcsendült a Love Story dallama a zenekar előadásában. A felfokozott hangulat pedig a tetőfokára hágott, amikor az újdonsült vőlegény örömében szenzációsat dobolt a népszerű AC-DC rock sláger előadása közben.

A zenekar produkciója - mely immár évek óta a kecskeméti Múzeumok Éjszakája csúcspontja a Bozsó Házban - ezúttal is vastapssal és egy jól ismert siker számmal zárult. A Kuna Lajos által létrehozott - a Facebookon két hét alatt milliós nézettséget elérő - Trónok harca a Malomban című flashmobot adaptálták a Bozsó Ház udvarára. A Városi Fúvószenekart Kuna Lajos vezényelte.

A 17. alkalommal megrendezett Múzeumok Éjszakája az év legnagyobb kulturális eseménye volt Kecskeméten is. Ahol a szerteágazó kínálatban rendhagyó művészeti kiállítások, tárlatvezetések, kulisszajárás és ismeretterjesztő előadások sorakoztak. A klasszikusok és a kortársak, a rejtvények, hangversenyek, a gasztronómia és a kézművesség megszámlálhatatlan találkozási pontot kínált az érdeklődőknek 2019. június 22-én, szombaton.

(A romantikus lánykérésről készült fotókat a képgaléria elején, majd azt követően a Múzeumok Éjszakáján készült képeket találják.)

Galéria (170 kép)

Összes kép letöltése