Kecskeméten járt Gabriela Spanic venezuelai színésznő

Vissza a címlapra

A Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház adott otthont a világsztár kecskeméti közönségtalálkozójának. A rajongók megtöltötték a Kelemen László Kamaraszínházat, és hatalmas ovációval fogadták a színésznőt.

Gaby nem csak a Dancing with the stars című produkcióról és magyarországi élményeiről mesélt. Leginkább a Paula és Paulina telenovella forgatásáról és az életéről osztott meg eddig nem ismert részleteket. A beszélgetések főbb pontjairól korábban még nem látott, izgalmas képeket is vetítettek. A moderátor és a művésznő közötti kommunikációt szinkrontolmácsok segítették, így lehetőség nyílt arra, hogy a talkshow előtt a rajongóktól összegyűjtött kérdésekből is felolvassanak.

A színésznő hálás volt a szívélyes fogadtatásért. Meglepetéssel is készült: mindenki kapott előre dedikált fotót és sorolás útján cd-khez és sminktermékekhez is hozzájutottak a szerencsések.

A magyarországi produkciós manager, dr. Nagy Gergely és a tv2 stábja külön kiemelte, hogy a Kecskeméti Nemzeti Kelemen László Kamaraszínházra azért esett a választásuk helyszín tekintetében, mert korábbi hírekből megtudták, hogy légsterilizáló készüléket szereltetett fel Cseke Péter igazgató. Gabriela Spanic kiemelten fontosnak tartja, hogy ebben az időszakban minden olyan óvintézkedést megtegyünk a vírus elkerülésének érdekében, ami csak rendelkezésünkre áll.

A műsor után a színésznőt a Kecskeméti Nemzeti igazgatósági tagjai kísérték végig a színházban. Gaby számos alkalommal kifejezte, mennyire lenyűgözi az épület szépsége, az apró díszítések és az „őrként" álló Szentháromság szobor az épület előtt.