Kecskemét City Balett: Mutatvány de la Danse

Vissza a címlapra
Kecskemét City Balett: Mutatvány de la Danse

Barta Dóra „Mutatvány de la Danse" című parádés balettszínházát 2019. november 15-én, pénteken este mutatta be a Kecskemét City Balett a Recirquel Újcirkusz Társulat közreműködésével a kecskeméti Katona József Színházban. (Fotó: Mészáros Csaba)

Drámai akrobatika, művészi performansz, lélegzetelállító mutatványok sora, freestyles figurák és vizuális katarzis. A legek parádéja, a cirkuszvilág táncszigete. Az Erő a Test virtuozitásával párosul ebben a látványában is extravagáns táncshowban. Artisták és táncművészek együtt a színpadon, egy közös produkcióban. Köztudott, hogy milyen rendkívüli elszántság és lehetetlent nem ismerő tettrekészség jellemzi mindkét műfaj képviselőit, minden nap szembe kell nézniük képességeik határaival, életüket a kompromisszumok nélküli pontosság és a soha véget nem érő munka iránti feltétlen alázat jellemzi.

A Kecskemét City Balett tagjai egy eddig még soha nem látott oldalukról mutatkoznak be ebben a produkcióban, amelyben a nemzetközi hírű, hazai Recirquel Újcirkusz Társulat meghívott előadóművészeivel új közösséget alkotnak, és a koncentrált egymásra figyelés közben izgalmas utazásra invitálják a nézőket. Egy olyan utazásra, ahol a lélegzetelállító fizikai teljesítmény és az egyedi táncmozdulatok költői csodavilága ötvöződik harmonikus egységgé. Az eredmény egy igazi adrenalin bomba az egész család számára, amely eltörli a határokat és túlszárnyalja az elvárásokat.

A Kecskemét City Balett újabb tánccirkusz előadásának időpontja: 2020. február 13-án, 19 óra. Jegyek már kaphatók!

Galéria (9 kép)

Összes kép letöltése