Kecskemét 2024-ben is kiállítja!

Vissza a címlapra
Kecskemét 2024-ben is kiállítja!

"Kecskemét is kiállítja" címmel a Városi Civil Kerekasztal két év nagysikerű rendezvényei után 2024. februárjában is megrendezi a Városi Kulturális Gálaestet. A rendezvény városunk sokszínű kulturális életet és értékeit kívánja bemutatni, tovább építve a Gála hagyományait. (A fotók a korábbi évek gálaestjein készültek)

A szervezők szeretnékmegmutatni, hogy Kecskemét méltán a Kultúra Városa, és nagyon sok tehetséggel és lehetőségekkel rendelkezik.

Szereplési lehetőséget kínálnak mindazon együttesek, szólisták produkciói számára, akik saját területükön kimagasló minőséget képviselnek, és gazdagítják a város kulturális palettáját.

A legkülönbözőbb műfajokban várják a jelentkezőket:

- előadóművészet (vers, próza, színielőadás),

- ének (könnyűzene, komolyzene, musical, jazz stb.),

- zenei együttesek,

- énekzenei csoportok,

- tánc (egyéni, páros, csoportos),

- egyéb műfajok.

A műfaji sokszínűség mellett a színpadi produkció kialakítása is meghatározó szempont, ezért a jelentkező előadókat, előadásokat a Kecskemét Kultúrájáért Alapítvány szakembereiből és civilekből álló csoport fogja megtekinteni és segíteni a kiválasztottakat a felkészülésben.

Kérik azokat, akik szeretnének részt venni, vagy javaslatuk van a bemutatkozó előadókra, csoportokra, jelentkezzenek a 30/321-3503-as telefonszámon Rémán Csongornál, vagy írjanak a reman.csongor@maltai.hu email címre.

Jelentkezési határidő: 2023. december 15.

Galéria (10 kép)

Összes kép letöltése