Játékra fel: művészeti kirándulásra invitál Szeberényi Gyula Tamás, Kecskemét alpolgármestere

Vissza a címlapra

Kecskemét kulturális ügyekért felelős alpolgármestereként művészeti kirándulásra invitálok mindenkit a virtuális térben. Minden héten vasárnap megosztok az oldalamon egy fotót - írta közösségi oldalán Szeberényi Gyula Tamás.

A képen egy kecskeméti képzőművészeti alkotással, épületrészlettel szerepelek. Arra kérek mindenkit, írják meg, hol vagyok! Messengeren, vagy e-mailben (szeberenyigyula.tamas@kecskemet.hu) mondják el, hol készült a kép, valamint válaszoljanak még néhány kérdésre a képpel kapcsolatosan.

A válaszokat szerdán 12 óráig várom. A heti helyes megfejtést pedig szombaton osztom meg az oldalamon.

A helyes megfejtők között most egy 5 ezer forint értékű könyvvásárlási utalványt sorsolok ki, amit a Kóborló könyvesboltban lehet beváltani. (Kattintson IDE!)

1. feladvány: Az első képen látható alkotást bizonyára mindenki ismeri. Az egyik alkotója a ma 79. születésnapját ünneplő Pálfy Gusztáv Munkácsy-díjas szobrászművész. Ezúton is gratulálok a rangos kitüntetéshez és sok szeretettel köszöntöm születésnapján a Kecskeméten élő művészt.

A játékban a másik alkotó nevét, a mű hivatalos címét és a felállítás időpontját kérem megírni.

A játék részletes leírása: A félreértések elkerülése végett több fontos dolgot el kell mondanom a játék menetéről. (Nem kötelező végigolvasni, de ez az apró betűs rész, ami fontos.) A nyeremény (könyvutalvány) nem adóköteles. Nem közpénzből finanszírozott, hanem az én privát felajánlásom. A sorsolásban minden helyes megfejtő részt vehet. Ehhez minimális adatkezelésre is szükség van: nevet és születési dátumot fogok kérni. A nyerteseket messengeren, vagy e-mailben keresem meg a nyeremény átvétele miatt. Az adatokat zártan kezelem, és a lehető legrövidebb idő elteltével (legkésőbb a játék végén) megsemmisítem. A sorsolást magam végzem (cetlik és kalap, valamit egy családtagom, ismerősöm bevonásával.)

A fent leírt szabályokat a játékban résztvevők a megfejtés elküldésével elfogadottnak tekintik.

Szeberényi Gyula Tamás