Helyi Arcok: The Uniz zenekar

Vissza a címlapra

A megyei önkormányzat Helyi Arcok programsorozata keretében interaktív beszélgetés során személyesen ismerkedhettek meg az érdeklődők a The Uniz zenekarral Kiskunmajsán

Minden egy tábori zenélésnél dőlt el: az a forró nyári este annyira jól sikerült, hogy elhatározták, nekik együtt kell zenélniük. Azóta a három fiatal, elhivatott zenei tehetség zenekarrá verbuválódott és egyre nagyobb hírnévre tesz szert. Ők a The Uniz zenekar, melynek tagjaival - Perneki Mariettával, Juhász Tamással és Katona Mártonnal - Kiskunmajsán a megyei önkormányzat Helyi Arcok programsorozata keretében egy interaktív beszélgetés során személyesen ismerkedhettek meg az érdeklődők.

A The Uniz zenekar fő célja, hogy zenéjük, illetve az azok által közvetített érzelmek, gondolatok minél több emberhez eljussanak. Zenélésük igazi örömzene, melyet szívből, könnyedén adnak elő. A fiatalok feldolgozásokat és saját szerzeményeket is játszanak színes zeneműfaji palettával, zenéjükben minden korosztály találhat szeretnivalót.

A rendezvény záróakkordjaként zenéltek is a megjelenteknek, mindenki legnagyobb örömére.