Gyerekszereplőket keres a Kecskeméti Nemzeti

Vissza a címlapra
Gyerekszereplőket keres a Kecskeméti Nemzeti

A Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház gyerekszereplőket keres a "Légy jó mindhalálig" című musical Nyilas Misi és Nyilas Misi osztálytársainak szerepeire. (A fotó a József Attila Színház "Légy jó mindhalálig" előadásán készült, 2017-ben)

A meghallgatásra jól éneklő és jó mozgásképességekkel rendelkező 9-13 éves fiúk jelentkezését várják.

A meghallgatás anyaga: egy szabadon választott vers (vagy próza), egy szabadon választott népdal, valamint egy tetszőlegesen kiválasztott musical részlete.

Ezen kívül a Színház a meghallgatásra jelentkezők rendelkezésére bocsájtja a musical két dalának kottáját ("A szívek melegében" és "Télen legjobb a jégen"), ami lehetőséget biztosít arra, hogy a jelentkezők a darabból is felkészülhessenek.

A meghallgatás egyenként történik, a veszélyhelyzetben elrendelt egészségügyi szabályok betartásával. A színház munktársai igyekeznek a legkörültekintőbben eljárni az intézményi dolgozók, valamint a jelentkezők védelmében is.

A meghallgatásra jelentkezőnek magával kell hoznia az általa kiválasztott musical kottáját, vagy zenei alap esetében a hanghordozót (CD, pendrive, telefon). A zongorakísérőről, valamint a hanghordozó lejátszásáról és egyéb technikai feltételekről a Színház gondoskodik.

A jelentkezés határideje: 2020. május 25.

A meghallgatás időpontja és helye: 2020. június 6. 11 óra. Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház, 6000 Kecskemét, Katona József tér 5.

A musical próbáinak várható kezdete: 2020. augusztus 3.

A bemutató tervezett időpontja: 2020. október 2.

A tervezett előadásszám a 2020-21-es évadban (hétköznap és hétvégente is): 40

A jelentkezéseket a  sirkoanna13@gmail.com email-címre várják.

További felvilágosítást Sirkó Annától kaphatnak a +36 20 9625595-ös telefonszámon.

Rendező: Nagy Viktor

Zenei vezető: Károly Kati