A jegyek visszaváltásáról tett közzé nyilatkozatot a Kecskeméti Nemzeti Színház

Vissza a címlapra
A jegyek visszaváltásáról tett közzé nyilatkozatot a Kecskeméti Nemzeti Színház

Hálásan köszönjük, hogy követnek minket, hogy szeretetükkel és figyelmükkel támogatnak minket a veszélyhelyzet fennállása alatt. Köszönjük, hogy türelmesen vártak a jegyeket érintő tájékoztatásunkra, amellyel kapcsolatban az alábbi információkat közöljük: (Fotó: Népszava)

A március 12-től évad végéig elmaradó előadásaink pótlása összefügg az elrendelt színházi bezárással és korlátozásokkal, ezért legnagyobb sajnálatunkra azokat nem tudjuk pótolni.

A jegyeket vissza tudják váltani, azok későbbre történő érvényesítésére, cseréjére nincsen lehetőség.

Amennyiben online vásárolt jeggyel rendelkeznek és szeretnék visszaváltani az online megváltott jegyeket, az alábbi linken tudnak erről nyilatkozni https://www.jegy.hu/onlinejegyvisszavaltas/ legkésőbb 2020. június 15-ig.

A nyilatkozat pontos kitöltéséhez kérjük kövesse a honlap utasításait.

A jegyértékesítő rendszerünk üzemeltetője (Interticket Kft.) olyan nagyszámú elmaradó rendezvényt kezel, hogy a teljes rendezés több hetet is igénybe vehet. A jegyek árának visszatérítése így a nyilatkozási határidőt követően 30, de akár 60 nap is lehet.

Megértésüket és türelmüket köszönjük!

A Színház Szervezési-és Jegyirodájában megvásárolt jegyek visszaváltásával kapcsolatban a következőt kell tenniük:

Írjanak egy e-mailt a  szervezes@kecskemetinemzeti.hu címre vagy telefonon jelezzék a kollégáknak a visszaváltás igényét, legkésőbb 2020. június 15-ig.

A jegyeket személyesen lesz lehetőségük visszaváltani a Jegyiroda újranyitásakor. Ennek időpontjáról azonnal küldünk tájékoztatást önöknek.

Sokan állnak a #neváltsvisszajegyet mozgalom mellé, ami nagyon szép kezdeményezés, és színházunk is hálás az ilyen felajánlásokért. Ha Ön is szeretné színházunk munkáját támogatni azzal, hogy nem váltja vissza jegyét, az alábbi linken tud róla nyilatkozni.

Lemondás a visszatérítésről - minden jegy esetében: https://www.jegy.hu/altalanoslemondas

A 2019/2020-ban vásárolt ajándékutalványok határidejét meghosszabbítjuk, 2020. december 31-ig lesz lehetőségük felhasználni.

A bérletes előadásokról, azok lehetséges pótlásáról, később nyilatkozunk, a kollégákkal a legjobb szándék szerint, a közönség igényeihez igazítva fogalmaznánk meg a lehetséges irányokat.

Közönségszervezésünk és jegypénztáraink az egészségügyi veszélyhelyzet feloldásáig zárva tartanak. Kérdéseiket azonban továbbra is fogadjuk május 11.-június 15. között a  szervezes@kecskemetinemzeti.hu címen, és az alábbi telefonszámokon:

Nagyszínház: 76/501-177 hétfőtől - péntekig: 10:00-14:00-ig

Kamaraszínház: 76/501-176 hétfőtől - péntekig 14:00-17:00-ig

Kérjük, kövessenek minket közösségi oldalainkon és a www.kecskemetinemzeti.hu oldalon!

Vigyázzanak egymásra, vigyázzanak magukra, hogy mielőbb találkozhassunk a színházban!