A Csoportterápia következik kedden a Kecskeméti Nemzeti Színház online közvetítés sorozatában

Vissza a címlapra
A Csoportterápia következik kedden a Kecskeméti Nemzeti Színház online közvetítés sorozatában

Ha kedd, akkor Kecskemét címmel indított előadásközvetítő sorozatot a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház. A nagy érdeklődésre való tekintettel 2020. május 19-én is folytatódik az online közvetítés. Aznap este 7 órakor angol nyelvű felirattal lesz látható a Csoportterápia.

Mindannyian segítségre szorulunk. Ki- ki a maga módján keres megoldást a hétköznapjait megkeserítő problémákra. Közülünk páran úgy döntöttek, csoportterápiába fojtják bánatukat, mert egyedül nem megy. Csábító lehetőség a mieinkkel hasonló sérüléseket elszenvedettek társaságában megvitatni gondjainkat - egy hozzáértő vezetésével. Már az is sikerként könyvelhető el, ha egyértelmű kérdéseket tudunk megfogalmazni ügyünket illetően, például, hogy hol van az orvos? Nélküle nem biztos, hogy a leggördülékenyebben indul ez a történet és különben is, kik ezek itt körülöttem a mondvacsinált problémáikkal, mikor az én életem sokkal nagyobb kátyúban van?!

Ám, kedves nézők, ne sejtsenek mindemögött száraz, unalmas, diagnosztizálással töltött órákat, hiszen a Szente Vajk, Bolba Tamás és Galambos Attila alkotta írótrió humorban és dalban mondják el... Egy mjuzikelkámedi Cseke Péter rendezésében, kiváló színészek tolmácsolásában!

A kecskeméti Csoportterápia helyszíne a Radó Vilmos Művelődési Központ, ahova hat idegen - három férfi és három nő - érkezik terápiára. Kezdetét venné az analízis annak rendje és módja szerint, azonban egy apró hiányosság hátráltatja a dolgok szokásos menetét.

Jetti DOBÓ ENIKŐ

Ervin Iván ARADI IMRE

Trixi CSOMBOR TERÉZ

Sziszi KISS ZOLTÁN

Lajos MIKÓ ISTVÁN

Natasa HAJDÚ MELINDA

Portás VÁRY KÁROLY

Díszlet-és Jelmeztervező TIHANYI ILDI

Koreográfus BARTA DÓRA

Zenei vezető KÁROLY KATI

Zenei felvétel BOLBA TAMÁS

Karmester LÁTÓ RICHÁRD

Súgó ARATÓ ANDREA

ügyelő BERKI ZOLTÁN

Asszisztens SIRKÓ ANNA

Rendező CSEKE PÉTER