Teljes káosz a kecskeméti Hullám-kereszteződésben

Vissza a címlapra
Teljes káosz a kecskeméti Hullám-kereszteződésben

Időnként tényleg olyan érzése van az embernek Kecskeméten, mintha egyáltalán nem lennének rendőrök a városban. Mert ha nem így lenne, akkor biztosan megjelenne időnként egy, sőt akár kettő reggelenként - már csak a miheztartás végett is - a kritikus kereszteződésekben.

Ilyen többek között az Izsáki út-Vízmű utca is, ami korábban a Hullám vendéglőről volt ismert. Most viszont arról, hogy az elképesztően nagy forgalom miatt időnként „beáll" a gépkocsi sor. Tejesen szabálytalanul akadályozva ezzel a másik irányból szabad jelzésre indulókat.

Felvételeink 2019. március 20-án, szerdán készültek: azt lehet mondani, hogy a reggeli csúcsforgalom végén. Korábban még durvább fotók készülhettek volna...


Cikkünk megjelenését követően egyébként megjelent egy írás a RIPOST-ban azzal a címmel, hogy "Új mód­szer­rel fi­gyeli a rend­őr­ség az au­tó­so­kat, így bün­te­tik őket"

Ennek bevezetőjében a következőket írták: "A térfi­gyelő ka­mera min­dent lát. Ezt hasz­nál­ják ki a rend­őrök is, akik az au­tó­so­kat bün­te­tik meg, ha lát­ják a ka­me­ra­fel­vé­te­le­ken a sza­bály­ta­lan­sá­got! Az új mód­szer­rel or­szág­szerte élnek, Mis­kol­con pél­dául pil­la­na­tok alatt több au­tóst bün­tet­tek így meg."

A keol.hu szerkesztőjének megjegyzése: Egyelőre még nem hallottunk arról, hogy a RIPOST-ban ismertetett módszert Kecskeméten is alkalmazták volna.

Galéria (8 kép)

Összes kép letöltése