Lángoló ruhában zuhant le az oszlopról a férfi Kiskőrösön

Vissza a címlapra
Lángoló ruhában zuhant le az oszlopról a férfi Kiskőrösön

Súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett az a szerelőmunkás, akit áramütés ért Kiskőrösön egy 20 kilovoltos hálózaton munka közben. A megégett férfit mentőhelikopter szállította egy budapesti kórházba - tudósította Baon.

A munkahelyi baleset 2019. április 30-án, kedden délután Kiskőrösön, a Rákóczi utcában történt, ahol nem az áramszolgáltató, hanem egy külsős vállalkozó cég dolgozója a vasoszlopot festette, amikor az áramütés érte. A férfinek azonnal kigyulladt a ruhája, egy szemtanú elmondása szerint a szerencsétlen férfi lángolva zuhant a mélybe.

A helyszínre a kiskőrösi mentők mellett a szentesi légimentő bázis egységét is riasztották. A mentők a férfit a helyszínen újraélesztették, majd miután sikerült stabilizálni az állapotát, elindulhatott vele a mentőhelikopter az egyik fővárosi kórházba.

A Rákóczi utcát a rendőrség teljes szélességében lezárta, a helyszínelés miatt. A rendőrség mellett a tűzoltóság és az áramszolgáltató szakértői is a helyszínen vizsgálják a baleset körülményeit.