Idős férfit rabolt ki Kecskeméten

Vissza a címlapra
Idős férfit rabolt ki Kecskeméten

A kecskeméti nyomozók személyleírás alapján azonosították a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét.

A Kecskeméti Rendőrkapitányságon 2019. április 3-án őrizetbe vettek egy helyi férfit rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján 2019. március 30-án 18 óra 30 perc körül a Károlyi utcában egy ismeretlen odalépett az autója mellett álló 82 éves helybélihez, és megkísérelte eltulajdonítani a zsebéből a pénztárcáját. A sértett ellenállt, mire az elkövető elkezdte rángatni a ruháját, majd dulakodni kezdtek, és mindketten a földre kerültek. Ekkor a gyanúsított megszerezte áldozata - okmányokat és készpénzt tartalmazó - tárcáját és elszaladt.

Az idős sértett a nyomozóknak kitűnő személyleírást adott kirablójáról, így a rendőrök a gyanúsított ruházatát ismerve elemezhették a térfigyelő kamerák felvételeit. Ennek eredményeként rövid időn belül be is azonosították a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 27 éves kecskeméti lakost, aki ellen elfogatóparancsot bocsátottak ki, mert ismeretlen helyen tartózkodott.

K. Jánost a tegnapi napon 5 óra 25 perckor elfogták és gyanúsítottként hallgatták ki rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. A nyomozók a férfit őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.