Gugi Krisztina lett Bács-Kiskun vármegyében „Az év iskola rendőre”

Vissza a címlapra
Gugi Krisztina lett Bács-Kiskun vármegyében „Az év iskola rendőre”

Az Országos Rendőr-főkapitányság 2008 szeptemberében indította „Az iskola rendőre" programot azzal a céllal, hogy a elősegítse a kisiskolások biztonságos, balesetmentes közlekedését, a közlekedési ismereteik bővítését, valamint a gyermekek biztonságát veszélyeztető egyéb tényezők felderítését és megszüntetését.

A 2024. február 1-jén az Országos Rendőr-főkapitányságon megtartott szakmai napon dr. Kuczik János rendőr vezérőrnagy, rendőrségi főtanácsos, rendészeti országos rendőrfőkapitány-helyettes, az Országos Balesetmegelőzési Bizottság elnöke adta át a jutalmakat.

Bács-Kiskun vármegyéből Gugi Krisztina rendőrzászlós - aki 2019-ben már megkapta egyszer "Az év iskola rendőre" díjat - érdemelte ki 2023-ban is az elismerést.

„Az iskolarendőr program megalakulásától kezdve az ágasegyházi Széchenyi István Általános Iskolának vagyok az iskolarendőre. Nagy megtiszteltetés számomra, hogy annak az iskolának lehetek iskolarendőre, amelynek egykor én is diákja voltam. Köszönöm az elismerést és a támogatást!" - nyilatkozta a díjról közzétett videóban Gugi Krisztina.