Drogüzlet: M. Norbertet és K. Károlyt fogta el a TEK hétfőn Kecskeméten (VIDEÓ)

Vissza a címlapra
Drogüzlet: M. Norbertet és K. Károlyt fogta el a TEK hétfőn Kecskeméten (VIDEÓ)

A budaörsi rendőrök és a Terrorelhárítási Központ (TEK) akciózott hétfőn este a kecskeméti Széchenyivárosban - derült ki szerdán kora reggel. M. Norbertet és K. Károlyt fogták el Kecskeméten: a 36 éves ürömi férfi éppen kábítószert adott el M. Norbertnek, amit a nyomozók lefoglaltak. A kirendelt szakértő elsődleges véleménye szerint a lefoglalt kábítószer értéke közel 1,5 millió forint.

A Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya indított eljárást kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt K. Károly 36 éves és L. Róbert 43 éves ürömi lakosok ellen. M. Norbert 32 éves kecskeméti lakost kábítószer birtoklás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként.

A budaörsi rendőrök állampolgári bejelentés alapján jelentek meg 2017. január 9-én a 43 éves ürömi férfi házánál, mivel információ merült fel arra vonatkozóan, hogy L. Róbert és K. Károly kábítószert árul. Az ingatlanban házkutatást tartottak, amelynek során kábítószergyanús anyagokat foglaltak le. A férfi autójának a csomagtartójában kristályos anyagot találtak a rendőrök. A nyomozók L. Róbertet a helyszínen elfogták és előállították a Budaörsi Rendőrkapitányságra.

Társainak elfogására a budaörsi rendőrök a Terrorelhárítási Központ műveleti egységét kérték fel, akik M. Norbertet és K. Károlyt Kecskeméten fogták el. A 36 éves ürömi férfi éppen kábítószert adott el M. Norbertnek, amelyet a nyomozók lefoglaltak. A kirendelt szakértő elsődleges véleménye szerint a lefoglalt kábítószer értéke közel 1,5 millió forint.

A három férfit a budaörsi nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe vették. A nyomozó hatóság előterjesztést tett az előzetes letartóztatásuk indítványozására.

(police.hu)


KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK:

TEK-es akció volt a Széchenyivárosban?

Galéria (10 kép)

Összes kép letöltése