Több száz gyermek táborozott a Széchenyivárosi Iskolák Erzsébet táboraiban

Vissza a címlapra
Több száz gyermek táborozott a Széchenyivárosi Iskolák Erzsébet táboraiban

A Széchenyivárosi Általános Iskolák három tagintézményből több száz gyermek vett részt az egyhetes turnusokban zajló táborozásban, mely az Erzsébet a Kárpát-medencei Gyermekekért Alapítvány támogatásával valósult meg. Az Erzsébet Napközi-tábor szervezéséhez hatékony segítséget kaptak az iskolák a Kecskeméti Tankerületi Központtól.

Lovrity Sándorné, a Széchenyivárosi Általános Iskolák - az Arany János, a Lánchíd Utcai Sport és a Móra Ferenc - intézményvezetője elmondta, a családok számára nagy öröm volt, hogy a gyermekeik az idén is részt vehettek a tábori programokon. A családoknak gyerekenként egy hétre 500 forint önerőt kellett fizetni.

- Intézményünk mindhárom iskolája igényt nyújtott be a Napközi Erzsébet táborok működtetésére - tájékoztatta hírportálunkat az igazgatónő. - Az elnyert támogatásból kilenc tábort tudtunk megvalósítani, így a nyári szünidő négy hetében is gyermekzsivajtól voltak hangosak iskoláink folyosói. A tábor logójával díszített pólóban vidáman játszottak a kisdiákok: sportversenyek, kézműves foglalkozások, virágültetés, gyümölcs- és zöldségsaláta készítés, fagyizás, múzeumlátogatás, mozi, bűvészkedés, zene, tánc, kalandpálya, csapatépítő játékok és egész napos buszos kirándulások - Szegedre, Kerekegyházára, Budapestre, Veresegyházára, Szarvasra - tették emlékezetes élménnyé a táborozást.

Galéria (6 kép)

Összes kép letöltése