Sikeres volt a kecskeméti állásbörze

Vissza a címlapra
Sikeres volt a kecskeméti állásbörze

Mintegy 600-650 állást kínált 19 munkaadó - közte három első alkalommal volt jelen - 94 munkakörben a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal Kecskeméti Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztálya által a Klapka utca 34-ben rendezett állásbörzén április 21-én, pénteken, 9-től 12 óráig.

A megnyitón Kurdi Viktor, a Bács-Kiskun egyei Kereskedelmi és Iparkamara általános elnökhelyettese, a BÁCSVÍZ Zrt. elnök-vezérigazgatója, valamint Labancz Attila, a Kecskeméti Járási Hivatal hivatalvezetője köszöntötték az álláskeresőket.

Kurdi Viktor utalt arra, amit a legutóbbi állásbörzén Gaál József, a Bács-Kiskun megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöke mondott: nevezetesen azt, hogy az álláskeresők paradicsoma lesz Kecskemét. Amit ugyanis Gaál József mondott egy éve, az mára már valósággá vált.

- Tanúi vagyunk annak, ahogy növekszik a munkaerőigény a városban és a környékén - mondta Kurdi Viktor. - Ezt a statisztikai adatok is jól mutatják. Bács-Kiskun megyében ma 4 ezerrel kevesebben vannak az álláskeresők, mint egy évvel korábban. 

Kurdi Viktor után Labancz Attila, a Kecskeméti Járási Hivatal vezetője szintén köszöntette az érdeklődőket. Aki a beszédében külön is kitért arra, hogy megköszöni munkatársainak a börze előkészítését, a szervezésbe fektetett energiát, és magát a börze megrendezését.

Galéria (19 kép)

Összes kép letöltése