Véget ért Kecskeméten a 19. Gyermekotthonok Grassroots Labdarúgó Európa Kupa Döntője

Vissza a címlapra
Véget ért Kecskeméten a 19. Gyermekotthonok Grassroots Labdarúgó Európa Kupa Döntője

Péntek délben (2018. augusztus 2-án) tartották a Széktói Stadionban a Gyermekotthonok Grassroots Európa Kupa Döntőjének eredményhirdetését. A díjátadón részt vett többek között dr. Salacz László országgyűlési képviselő, Petrika Ibolya, az MLSZ Grassroots program koordinátora és a szociális programok vezetője, Szeberényi Gyula Tamás, Kecskemét alpolgármestere, Szenes Márton, a Hírös Sport Nonprofit Kft. ügyvezetője, Lévai Jánosné és Bogasov István önkormányzati képviselők, valamint Radics Kálmán, az Egészséges Életmódért Hit és Sport Alapítvány elnöke. (Fotók: Vincze József)

A Gyermekotthonok Grassroots Labdarugó Európa Kupa Döntőjét - mint korábban megírtuk - a Magyar Labdarúgó Szövetséggel közösen szervezte meg a kecskeméti székhellyel rendelkező Egészséges Életmódért Hit és Sport Alapítvány.

Az egy héten át tartó kupa nem csupán egy nemzetközi verseny, de ünnep is volt az idén tizennégy országból és hat magyarországi intézményből érkezett, állami gondoskodásban élő gyermekeknek és nevelő tanáraiknak.

Eredmények:

16 év alattiak korcsoportja: 1. Ukrajna, 2. Gönc (Magyarország), 3. Komádi (Magyarország)

16 év felettiek korcsoportja: 1. Mónosbél (Magyarország), 2. Komádi, 3. Somogyvár (Magyarország)

Galéria (75 kép)

Összes kép letöltése