Vállalkozz digitálisan! - Online marketing eszközök vállalkozóknak

Vissza a címlapra
Vállalkozz digitálisan! - Online marketing eszközök vállalkozóknak

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Modern Vállalkozások Programja és a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara közös szerevezésében rendezték meg 2021. október 12.én, kedden délelőtt Kecskeméten a „Vállalkozz digitálisan!" sorozat „Online marketing eszközök vállalkozóknak" programját.

Az ingyenes rendezvényen kiemelt téma volt, hogy melyek azok a hazai és globális marketing trendek, amelyek használatával piaci előnyt tud szerezni egy vállalkozás? Továbbá az is, hogy miért, hogyan, mit hirdessünk, mikor térül meg egy online hirdetés? Valamint súlyozottan szerepelt az előadások között az, hogy készüljünk fel együtt 2021 utolsó negyedévére: indulhat az év végi hajrá!

Gaál József, a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnökének köszöntőjét követően az előadók között volt Ballai Máté IKT tanácsadó (MKIK- Modern Vállalkozások Programja), Papp Zsuzsanna, a Marketingmenü Kommunikációs Ügynökség ügyvezetője, Hirt István, a Fusion4 Kft. ügyvezetője, Borzai László HR manager, tréner (Fürkész Holding Kft.), Berta Gergő, a Maximum Business Kft. ügyvezetője, Sipos Szabolcs vállalati marketing és üzletfejlesztési vezető (Vodafone Hungary), valamint Kalocsai Sándor, a magzsola.hu tulajdonosa.

Galéria (22 kép)

Összes kép letöltése