Választás 2019 – Ők lesznek a jelöltek Kecskeméten

Vissza a címlapra
Választás 2019 – Ők lesznek a jelöltek Kecskeméten

2019. szeptember 9-én, hétfőn este tartották a városházán az október 13-ra kitűzött helyi önkormányzati képviselők és polgármester választására bejelentett jelöltek szavazólapon szereplő sorrendjének a sorsolását. A nem hivatalos listát hírportálunkon közöljük (lent a képgalériában).

A sorsolást a Helyi Választási Bizottság tagjai végezték. dr. Török Zoltán, a bizottság elnöke, dr. Fazekas István elnökhelyettes, Molnár Antal, a bizottság tagja és dr. Horváth László, akit a Fidesz-KDNP delegált a bizottságba.

Jelen voltak még és közreműködtek a sorsolásban dr. Határ Mária, Kecskemét Megyei Jogú Város Helyi Választási Irodájának vezetője és az iroda több munkatársa. A nyilvánosságot egy operatőr, és három újságíró képviselték.

A sorsolás eredményét hírportálunk közli. Hangsúlyozottan nem hivatalos eredmény, miután az elhangzottakat nem a bizottság, hanem a hírportál hozza egyelőre nyilvánosságra. Hozzá kell tenni egyébként azt is, hogy mivel a jelöltek egy része hétfőn, azaz az utolsó pillanatban adta le a jelölési listákat, ezért sokuknál már nem lehetett ellenőrizni a 19 órakor kezdődő sorsolás előtt, hogy meg van-e valóban a jelöltállításhoz szükséges érvényes aláírás a jelölőlapján. Ezért előfordulhat az, hogy valaki szerepelt hétfő este a sorsoláson, felkerült a neve valahányadikként a bizottság sorsolási sorrend-listájára, kedden viszont kiderül, hogy mégsem indulhat.

Kecskemét Megyei Jogú Város bejelentett polgármester jelöltjeinek sorrendje a szavazólapon a következő lesz:

1. Lejer Zoltán (Szövetség a Hírös Városért Egyesület)

2. Szemereyné Pataki Klaudia (Fidesz-KDNP)

3. Dr. Hegedűs Gábor Imre (független)

4. Faragó Dániel (Mi Hazánk Mozgalom - Magyar Igazság és Élet Pártja - Független Kisgazda-, Földmunkás- és Polgári Párt)

A képgalériában az egyes választókerületek jelöltlistáját, illetve a szavazólapokon lévő sorrendet látják.

Galéria (36 kép)

Összes kép letöltése