Váci gerelyhajító verseny - Kecskeméti mozgáskorlátozott atléták az élvonalban

Vissza a címlapra
Váci gerelyhajító verseny - Kecskeméti mozgáskorlátozott atléták az élvonalban

A Magyar Paralimpiai Bizottság és a Váci Reménység Egyesület közösen rendezte meg a hétvégén a XIII. Németh Miklós Gerelyhajító Versenyt a Váci Reménység Sportpályán. A parasportolók számára rendezett ülő és álló gerelyhajítás versenyszámokban kecskeméti parasportolók is indultak, és szép eredményeket értek el.

Németh Miklós világcsúcsállító többszörös magyar bajnok - az 1970-es Torinói Universiade és az 1976-os Montreáli Olimpia gerelyhajító bajnoka - nevével fémjelzett XIII. gerelyhajító versenyt rendeztek Vácon az elmúlt hétvégen, több mint száz versenyző részvételével. A ma 70 éves sportoló személyesen gratulált a Mercedes-Benz Gyár KMSE atlétáinak a dobogós helyezésekért.

Göndösné Horváth Gyöngyi - mint már azt tőle megszoktuk - ismét aranyérmes lett, Márta János szintén kategóriagyőztesként állt a dobogó legfelső fokára. Majzik László ezüst, Bogdány József bronzéremmel a nyakában állhatott a dobogón. Göndös József pedig ezúttal a negyedik helyet szerezte meg a rangos versenyen.

A versenyzőket köszöntötte Rétvári Bence államtitkár és Sárfalvi Péter világ- és Európa-bajnok helyettes államtitkár is. Az érmeket Urr Anita a Magyar Paralimpiai Bizottság főtitkára adta át.

Galéria (3 kép)

Összes kép letöltése