Utazás Kiállítás 2020 – Bács-Kiskun megye ismét ott lesz

Vissza a címlapra
Utazás Kiállítás 2020 – Bács-Kiskun megye ismét ott lesz

Az elmúlt évben Bács-Kiskun megye volt a belföldi díszvendég a Budapesten megrendezett Utazás Kiállítás 2019-en. Idén pedig ismét ott lesz a megye Magyarország legnagyobb turisztikai seregszemléjén, és az A pavilon: 307-es standján várják majd a látogatókat. (Fotó: Bács-Kiskun a tavalyi kiállításon)

Magyarország legnagyobb turisztikai seregszemléje 2020. február 27. és március 1. között a 43. alkalommal várja a szakembereket és az utazás szerelmeseit a Budapest Boat Show-val közösen a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban!

Bács-Kiskun megye önálló standon, 21 társkiállítóval együtt jelenik meg. Bemutatják a páratlan szépségű alföldi tájat, a megye különleges természeti értékeit, gyógyfürdőit, aktív turisztikai lehetőségeit, az épített és kulturális örökségét, gasztronómiáját, helyi termékeit, vízparti nyaralóhelyeit.

Bács-Kiskun Megyei Turizmusfejlesztési és Marketing Nonprofit Kft mellett a következők lesznek a társkiállítók: Bajai Turisztikai Nonprofit Kft., Ballószög Község Önkormányzata, Bócsa Község Önkormányzata, Bugac Nagyközségi Önkormányzata, Duna Borrégió Borút Egyesület, Felsőszentiván Községi Önkormányzata, Hajós Város Önkormányzata, Kiskunhalas, Izsák Város Önkormányzata, Jakabszállás Község Önkormányzata, Kalocsa Város Önkormányzata, Kecskeméti Vadaskert Nonprofit Kft., Kiskőrös Város Önkormányzata, Kiskunfélegyháza Város Önkormányzata, Kiskunmajsa és térsége, Tájház és Városi Könyvtár, Lajosmizse Város Önkormányzata,PIP Közép-Duna Menti Térségfejlesztési Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság, Soltvadkert Város Önkormányzata, Tázlár Község Önkormányzata, Tiszakécske Város Önkormányzata.